STV

Projekt "U srcu Europe"

Ponedjeljak, 23 Rujan 2013 12:02

 

U srcu Europe velikaProjekt U SRCU EUROPE - IPA INFO 2012 provodi Europski dom Slavonski Brod u suradnji s partnerima s ciljem informiranja i educiranja građana o strategijama, politikama, programima, fondovima i građanskim pravima u Europskoj uniji.

 

Partneri na provedbi projekta su: Vukovarsko-srijemska županija, Regionalna razvojna agencija Požeško-slavonske županije, Regionalna razvojna agencija Virovitičko-podravske županije – VIDRA, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Slavonski Brod, Televizija Slavonije i Baranje, Vinkovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija i Grad Našice.

 

Projekt U SRCU EUROPE je namijenjen mladima s manje mogućnosti, dugoročno nezaposlenima, stanovnicima nerazvijenih i udaljenih ruralnih područja, pripadnicima nacionalnih i etničkih manjina, organizacijama  civilnog  društva, institucijama koje se bave razvojem društvenih zajednica na lokalnoj i regionalnoj razini, predstavnicima poslovnog i javnog sektora, općenito – svim stanovnicima Slavonije.

 

Europski dom i partneri pozivaju građane da iznesu svoje mišljenje kakvu vrstu Europe žele slijedećih godina u pogledu građanskih prava, politika, fondova i sistema upravljanja – kako bi se uspješno suočila sa svjetskim izazovima.

 

Projekt se provodi od  26. lipnja 2013. do 26. lipnja 2014. godine.

 

Sadržaj medijskih proizvoda je odgovornost Europskog doma Slavonski Brod i provedbenih partnera i ne održava nužno gledišta Europske unije

Projekt financira Europska unija.

 

VIDEO: