STV

"Za dobar dan" na STV-u!

Petak, 28 Studeni 2014 08:03

za dobar danTelevizija Slavonije i Baranje od 1. prosinca 2014. započela je s novim mozaičnim programom "Za dobar dan". Program će trajati od 9 do 15 sati, od ponedjeljka do petka. U njegovu sklopu gledatelji Slavonske televizije moći će uživati u obilju dobre glazbe, moći se javiti uživo u program sa svojim prijedlozima, ali i problemima.

 

Naši novinari u program će se javljati uživo s terena sa zanimljim pričama, a svakoga sata emitirat ćemo najnovije vijesti s područja Slavonije i Baranje, ali i cijele Hrvatske.

 

U emisiji će gledatelji tako uvijek biti u tijeku s najnovijim događanjima, ali i redovito ćemo najavljivati najznačajnija zbivanja, od političkih pa do sprotskih i zabavnih.

 

Imat ćemo i stalne rubrike, kao što su TV vježbaonca u kojoj će gledatelji moći vježbati s nama, "Govorimo hrvatski" u kojoj ćemo učiti kako pravilno govoriti naš hrvatski jezik te "Spomendan" u kojem otkrivamo što se u neka davna vremena na danšnji dan događalo u Slavniji i Baranji.

 

Svakoga dana u 13 sati u sklopu mozaičnog programa "Za dobar dan" emitirat ćemo Otvoreni studio u kojem ćemo s gostima razgovarati o najrazličtijim aktualnim temama.

 

Uz sve to, u sklopu programa "Za dobar dan" Slavonska televizija za svoje gledatelje organizirat će i brojne nagradne igre.

 

Stoga, od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 15 sati budite uz program Televizije Slavonije i Baranje jer učinit ćemo sve "Za dobar dan".