STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
10°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

ODLIČAN REZULTAT OSJEČKOG KLUBA: 15 medalja za mlade veslače Iktusa na 44. veslačkoj regati u Mariboru

Veslači osječkog Iktusa pripremaju se za novu sezinu ali isto tako redovito nastupaju na velikim natjecanjima i jakim regatama! Mladi Osječani su tako nastupili i u Mariboru gdje su osvojili čak 15 medalja!

15 medalja za mlade veslače Iktusa na 44. veslačkoj regati u Mariboru
15 medalja za mlade veslače Iktusa
Mladi veslači Iktusa nastupili su na tradicionalnoj 44. po redu veslačkoj regati u Mariboru gdje su se iskazali u svim posadama i bili jedni od najboljih klubova na tom natjecanju. osječki narančasti osvojili su 3 prva mjesta, 5 drugih i 7 brončanih medalja.
 
Iktusovci su nastupili s 21 posadom, a 15 posada u Osijek se vratilo osvojenim odličjem. Tu je još bilo niz posada sa zauzetim 4.mjestom koje su nijanse dijelile od postolja.

Inače, Mariborska regata ujedno je bila test regata reprezentativnih posada za nastup na Balkanijadi, a svoje mjesto izborili su Ivan Sabolek, Andro Čokolić, Donata Elez, Greta Dragišić, dok odluku izbornika čekaju Lovro Rudec i Jakov Horvat.
 
Treneri krešimir Ižaković i Dominik Matijević zadovoljni su izveslanim utrkama nakon kraće ljetne stanke i kampa Veslaonica koji se održao u Dražu.
 
Nastupi Iktusovih posada odlična su uvertira i najava Miholjske regate i Iktus Challengea koji će se održati 8. listopada u Osijeku.