STV Live
Utorak, 17. svibanj 2022.
16°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden
Brojna gostovanja za kraj sezone u osječkom HNK
OTVORENI STUDIO: Brojna gostovanja za kraj sezone u osječkom HNK
Bliži se kraj sezone u osječkom HNK, a koji će obilježiti i brojna gostovanja, kako osječkih predstava u drugim gradovima, tako i drugih ansambala u Osijeku. Više o svemu u Otvorenom studiju otkrio je ravnatelja Drame HNK u Osijeku Miroslav Čabraja. Otvoreni studio je emisija Televizije Slavonije i Baranje koja svakog radnog dana u 16:30 sati donosi različite teme i najave uz zanimljive goste.
Craft Beer Festival u Osijeku postaje tradicija
VIKEND U ZNAKU PIVA: Craft Beer Festival u Osijeku postaje tradicija
Ljubitelji kvalitetnog piva ovog su vikenda u Osijeku imali priliku zasladiti se i svijetlim i crnim i crvenim, vukovarskim i samoborskim pivom, pa čak i onim iz Zagreba. A Craft Beer Festival u Sunčanoj polako prelazi u tradiciju.
Festival sira i vina za dobar početak ljeta
VALPOVO: Festival sira i vina za dobar početak ljeta
Ljubav i peti element tajne su kvalitetnog vina, dok su dobri sastojci recept su za ukusan sir, a sve to moglo se kušati na 3. Festivalu sira i vina u Valpovu. Uz to, posjetitelji su degustirali i malo neobičnije specijalitete i uživali u dobrom glazbenom programu.
Thompson u Osijeku publiku ostavio oduševljenom!
U OSIJEKU NAKON PET GODINA: Thompson u Osijeku publiku ostavio oduševljenom!
Nakon pet godina, Marko Perković Thompson vratio se u Osijek i pred punom dvoranom Gradski vrt održao koncert koji je trajao više od dva sata. U prekrasnom ambijentu kojeg su zajedno stvorili Marko, njegov bend i publika uživali su svi, a grla se nišu štedjela.
Gramofonske ploče za mnoge nikada nisu ni izašle iz mode
VINIL JE I DALJE BROJ 1: Gramofonske ploče za mnoge nikada nisu ni izašle iz mode
Vinil je i dalje za značaj dio ljubitelja glazbe broj 1. Potvrdio je to i drugi Sajam gramofonskih ploča koji je održan u subotu prijepodne u Osijeku, a koji je ponovno privukao velik broj posjetitelja.
Velika prijetnja zdravstvenom sustavu - sve više oboljelih od dijabetesa
OBILJEŽEN DAN ŠEĆERNE BOLESTI: Velika prijetnja zdravstvenom sustavu - sve više oboljelih od dijabetesa
Sve veću prijetnju zdravstvenom sustavu predstavlja dijabetes od kojega obolijeva sve više osoba. Odlukom Hrvatskog sabora, 14. svibnja proglašen je Hrvatskim danom šećerne bolesti, koji je obilježen i u Osijeku.
Od sadnica do aktivnosti za najmlađe - Festival cvijeća vratio se u Osijek
PARK PRETVOREN U MALU CVJETNU TRŽNICU: Od sadnica do aktivnosti za najmlađe - Festival cvijeća vratio se u Osijek
Osječki Park kralja Držislava pretvorio se u malu cvjetnu tržnicu gdje se mogu pronaći razne vrste sadnica i prateća oprema, a za posjetitelje je organiziran i raznolik program. Prvi Dan festivala cvijeća bio je namijenjen najmlađima.
Širi se ponuda Kopačkog rita, turističke brojke vrlo obećavajuće
DOBRE PRIČE IZ OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE: Širi se ponuda Kopačkog rita, turističke brojke vrlo obećavajuće
U Dobrim pričama iz Osječko-baranjske županije ugostili smo novog ravnatelja Javne ustanove Park prirode Kopački rit Ivu Bašića i rukovoditeljicu Odsjeka za prihvat i edukaciju posjetitelja Ružicu Marušić. Razgovarali smo o nedavno otvorenom Prezentacijsko edukacijskom centru Tikveš i o širenju ponude Kopačkog rita, kao i turističkim pokazateljima.
Strast, zablude i tragedija u posljednjoj dramskoj premijeri HNK Osijek
OTVORENI STUDIO: Strast, zablude i tragedija u posljednjoj dramskoj premijeri HNK Osijek