STV Live
Ponedjeljak, 22. srpanj 2024.
20°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije
Odluka o pravilima praćenja ''Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor 2024.''
STV: Odluka o pravilima praćenja ''Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor 2024.''
Temeljem članka 8. stavak 1. i članka 23. Društvenog ugovora o osnivanju tvrtke "Televizija Slavonije i Baranje" d.o.o. Osijek, predsjednica Uprave Televizije Slavonije i Baranje dana 20. ožujka 2024. godine donosi Odluku o pravilima praćenja Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor 2024.
Srpske Novosti Vijeću prijavile STV
BEZ PROGRAMA OD 19 DO 23 SATA: Srpske Novosti Vijeću prijavile STV
Televizija Slavonije i Baranje večeras u vremenu od 19 do 23 sata neće emitirati svoj program, postupajući prema odluci Vijeća za elektroničke medije. Većina medija o tome je već izvijestila, no bez odgovora glavne urednice Televizije Slavonije i Baranje koji je upućen Vijeću. Stoga Vam donosimo odluku Vijeća kao i odgovor naše urednice.
U TV komentaru govorimo o uhićenju Zvonka Bedea
IZ PROGRAMA IZVAJAMO: U TV komentaru govorimo o uhićenju Zvonka Bedea
Uhićenje Zvonka Bedea, vlasnika tvrtke Drava International u kojoj je jesenas buknuo veliki požar, tema je večerašnjeg TV komentara s Josipom Dubrovićem. Emisija počinje u 17:10. Brojevi telefona za izravno uključenje su 031 203 444 i 031 203 666. Gost je Mislav Barić iz Udruge za zaštitu prirode i okoliša Zeleni Osijek, a donosimo i reakcije odvjetnika Zvonka Bedea i čelnika gradske i županijske uprave.
U Otvorenom studiju govorimo o Natječaju za volontersku nagradu
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: U Otvorenom studiju govorimo o Natječaju za volontersku nagradu
I ove godine povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca biraju se volonteri godine. U tijeku je Natječaj za volontersku nagradu i otvoren je do 16. listopada, a više će nam o provedbi u Otvorenom studiju od 17 sati reći Bruno Koić iz Volonterskog centra Osijek.
Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje
PRIDONESITE BOLJEM PROGRAMU: Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje
Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje. Ovaj upitnik namijenjen je istraživanju gledanosti Televizije Slavonije i Baranje. Sudjelovanje u istraživanju je anonimno stoga ljubazno molimo da iskreno odgovorite na pitanja i time doprinesete još boljem programu Televizije Slavonije i Baranje prilagođenog Vašim željama i potrebama. Unaprijed hvala na suradnji. Vaš STV.
[17:10] SPORTA NIKAD DOSTA: Čohar: ''Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas!''
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: [17:10] SPORTA NIKAD DOSTA: Čohar: ''Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas!''
''NK Osijek će od ljeta ponovno biti konkurentan u borbi za naslov. Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas". Otvoreno u ekskluzivnom razgovoru za STV govori Vladimir Čohar, direktor NK Osijek. Gledajte nas od 17.10 sati!
Osječani će Novu godinu uglavnom dočekati - doma
UZ PROGRAM TELEVIZIJE SLAVONIJE I BARANJE: Osječani će Novu godinu uglavnom dočekati - doma
Ispraćamo staru, i dočekujemo Novu, 2023. godinu. Naša TV ekipa provjerila je kako će ju i gdje dočekati Osječani. A sve one koji se još nisu odlučili gdje će dočekati Novu 2022. godinu, pozivamo da se uključe u novogodišnji program Slavonske televizije koji počinje u 21 sat, a u sklopu kojeg ćete moći uživati u poznatim glazbenim hitovima u izvedbi grupa Jovalius i Passage, nagrađivat ćemo vas, te odvesti na dočeke na trgovima u Osijeku i Vukovaru.
U Novoj Eri gostuje vukovarski branitelj Zlatko Zaoborni
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: U Novoj Eri gostuje vukovarski branitelj Zlatko Zaoborni
I danas, u Novoj Eri ugostit ćemo vukovarskog branitelja od kojega ćemo iz prve ruke čuti kako je to bilo kao mladić ustati protiv nepravde i mnogostruko jačeg agresora i staviti svoj život na raspolaganje za viši cilj. Od 17 sati i 10 minuta u studio nam dolazi Zlatko Zaoborni!
Otvoreni studio: ''Ljubavni napitak'' HNK Osijek
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Otvoreni studio: ''Ljubavni napitak'' HNK Osijek
Ljubavni napitak komična je opera koju ćemo premijerno gledati krajem ovog mjeseca. Prpošna, prepuna dojmljivih i pamtljivih arija u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu zaigrat će pod dirigentskom palicom maestra Mladena Tutavca, a režiju potpisuje Ozren Prohić. Detalje donosimo u Otvorenom studiju od 16:30.