STV Live
Četvrtak, 18. kolovoz 2022.
33°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden
Malci 2: Kako je Gru postao Gru i Thor: Ljubav i grom
KINO: Malci 2: Kako je Gru postao Gru i Thor: Ljubav i grom
Dugoočekivani hit Malci 2: Kako je Gru postao Gru ruši rekorde filmske gledanosti, a nove avanture 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena i njegovih malih žutih prijatelja rado gledaju i stari i mladi. Skoro desetljeće nakon što su se razišli u prvom dijelu franšize, Thor i njegovu prvu ljubav Jane je život ponovno spojio u novom Marvelovom blockbusteru. Thor: Ljubav i grom, u kojem će se junaci naći na najtežem putovanju do sada - u potrazi za unutarnjim mirom.
Jurski svijet: Carstvo
KINO: Jurski svijet: Carstvo
U kina je stigao novi nastavak Jurskog svijeta: Carstvo. Radnja novog nastavka se odvija 4 godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosauri sada žive i love zajedno s ljudima. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvijek, hoće li ljudska bića ostati vrhunski grabežljivci na planetu koji sada dijele s najstrašnijim stvorenjima u povijesti.
Top Gun: Maverick
KINO: Top Gun: Maverick
Više od 30 godina nakon mega uspjeha filma Top Gun, Tom Cruise ponavlja ulogu Petea “Mavericka” Mitchella. Suočavajući se s neizvjesnom budućnošću i duhovima prošlosti, Maverick se uvlači u sukob s najdubljim strahovima, koji će kulminirati misijom koja zahtijeva konačnu žrtvu od onih koji će biti izabrani da uzlete.
Loši momci
KINO: Loši momci
Nikada nije postojala petorka tako neslavna poput Loših momaka – šašava ekipa životinja odmetnika ima svoju do sad najizazovniju misiju: postati dobrim građanima, u novom animiranom i sinkroniziranom hitu.
Doktor Strange u multiverzumu ludila
KINO: Doktor Strange u multiverzumu ludila
Novi blockbuster studija Marvel vodi gledatelje kroz nevjerojatan vrtlog u Multiverzum – priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu dobila je svoj samostalni nastavak: Doktor Strange u multiverzumu ludila.
Humanitarna projekcija ukrajinskog filma za Dan Europe
KINO URANIA: Humanitarna projekcija ukrajinskog filma za Dan Europe
Povodom Dana Europe, u ponedjeljak 9. svibnja, u suradnji s Deskom Kreativne Europe – Ured MEDIA Hrvatske, HAVC-om i Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj s početkom u 19:00 sati u osječkom kinu Urania bit će prikazan višestruki festivalski laureat, ukrajinski film „Donbas“ u režiji Sergeja Loznice. Film je to o apsurdima, okrutnosti, korupciji, beznađu i preživljavanju. Projekcija je humanitarnog karaktera – sav prihod od ulaznica bit će doniran CNZD-u za potrebe rada s raseljenim osobama. Nositeljima iskaznice međunarodne zajednice ili druge ukrajinske identifikacijske isprave osiguran je besplatan ulaz. Tijekom projekcije na raspolaganju će, za potrebe čuvanja djece, biti prostor Kino kluba.
Downton Abbey: Novo doba
KINO: Downton Abbey: Novo doba
U filmskom nastavku kultne franšize "Downton Abbey: Novo doba" događa se presedan unutar Downtona: imanje dobiva primamljivu ponudu filmske ekipe koja želi snimati dugometražni film u sklopu zdanja. Glumci i članovi ekipe donose novu dinamiku u odnose, a samo snimanje počinje izazivati priličnu pomutnju među vlasnicima i osobljem.
Besplatne projekcije za osjetljive skupine
SVJETSKI DAN PARKINSONOVE BOLESTI: Besplatne projekcije za osjetljive skupine
Svjetski dan Parkinsonove bolesti u ponedjeljak 11. travnja u Osijeku će prigodnim programom obilježiti članovi Udruge Buđenje, djelatnici Klinike za neurologiju KBC Osijek i učenici Medicinske škole Osijek.
Morbius
KINO: Morbius
Jedan od Marvelovih najintrigantnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Morbiusa. Uslijed rijetke krvne bolesti doktor Michael Morbius izvodi opasni eksperiment koji ga pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?