STV Live
Četvrtak, 07. prosinac 2023.
2°C
"Danas ljudi znaju cijenu svega, a vrijednost ničega" -O. Wilde
Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje
PRIDONESITE BOLJEM PROGRAMU: Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje
Istraživanje o gledanju Televizije Slavonije i Baranje. Ovaj upitnik namijenjen je istraživanju gledanosti Televizije Slavonije i Baranje. Sudjelovanje u istraživanju je anonimno stoga ljubazno molimo da iskreno odgovorite na pitanja i time doprinesete još boljem programu Televizije Slavonije i Baranje prilagođenog Vašim željama i potrebama. Unaprijed hvala na suradnji. Vaš STV.
[17:10] SPORTA NIKAD DOSTA: Čohar: ''Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas!''
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: [17:10] SPORTA NIKAD DOSTA: Čohar: ''Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas!''
''NK Osijek će od ljeta ponovno biti konkurentan u borbi za naslov. Pojačat ćemo se nakon selidbe na Pampas". Otvoreno u ekskluzivnom razgovoru za STV govori Vladimir Čohar, direktor NK Osijek. Gledajte nas od 17.10 sati!
Osječani će Novu godinu uglavnom dočekati - doma
UZ PROGRAM TELEVIZIJE SLAVONIJE I BARANJE: Osječani će Novu godinu uglavnom dočekati - doma
Ispraćamo staru, i dočekujemo Novu, 2023. godinu. Naša TV ekipa provjerila je kako će ju i gdje dočekati Osječani. A sve one koji se još nisu odlučili gdje će dočekati Novu 2022. godinu, pozivamo da se uključe u novogodišnji program Slavonske televizije koji počinje u 21 sat, a u sklopu kojeg ćete moći uživati u poznatim glazbenim hitovima u izvedbi grupa Jovalius i Passage, nagrađivat ćemo vas, te odvesti na dočeke na trgovima u Osijeku i Vukovaru.
Odluka o praćenju ,,lzbora za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti Grada Osijeka 2022.
STV: Odluka o praćenju ,,lzbora za članove vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti Grada Osijeka 2022."
U Novoj Eri gostuje vukovarski branitelj Zlatko Zaoborni
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: U Novoj Eri gostuje vukovarski branitelj Zlatko Zaoborni
I danas, u Novoj Eri ugostit ćemo vukovarskog branitelja od kojega ćemo iz prve ruke čuti kako je to bilo kao mladić ustati protiv nepravde i mnogostruko jačeg agresora i staviti svoj život na raspolaganje za viši cilj. Od 17 sati i 10 minuta u studio nam dolazi Zlatko Zaoborni!
Otvoreni studio: ''Ljubavni napitak'' HNK Osijek
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Otvoreni studio: ''Ljubavni napitak'' HNK Osijek
Ljubavni napitak komična je opera koju ćemo premijerno gledati krajem ovog mjeseca. Prpošna, prepuna dojmljivih i pamtljivih arija u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu zaigrat će pod dirigentskom palicom maestra Mladena Tutavca, a režiju potpisuje Ozren Prohić. Detalje donosimo u Otvorenom studiju od 16:30.
Gost Nove Ere je vukovarski branitelj i predsjednik Savjeta za branitelje Grada Vukovara Tomislav Josić.
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Gost Nove Ere je vukovarski branitelj i predsjednik Savjeta za branitelje Grada Vukovara Tomislav Josić.
Cijeloga tjedna, sve do Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, u našim emisijama obrađivat ćemo tu tematiku. Tako danas u Novu Eru od 17 sati i 10 minuta dolazi vukovarski branitelj i predsjednik Savjeta za branitelje Grada Vukovara Tomislav Josić.
Otvoreni studio: ''Paradržava Republika Srpska Krajina''
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Otvoreni studio: ''Paradržava Republika Srpska Krajina''
„Paradržava Republika Srpska Krajina“, autora dr. sc. Miljenka Brekala, publici će biti predstavljena u sljedeći četvrtak u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu od 18 sati. Više o tome otkrit ćemo vam u Otvorenom studiju od 16:30.
Otvoreni studio: ''Budi moja krila'' Vukovarskih leptirića
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Otvoreni studio: ''Budi moja krila'' Vukovarskih leptirića
40-ero vukovarske djece s teškoćama i iz socijalno ugroženih obitelji svakodnevno besplatno koristi poludnevni boravak. No to uskoro više neće biti moguće jer nema novca za njegovo financiranje. Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići stoga je pokrenula kampanju „BUDI MOJA KRILA“, a koju će nam predstaviti u našem Otvorenom studiju OD 16:30.