STV Live
Srijeda, 20. listopad 2021.
15°C
"Cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol." - Aristotel
U večerašnjoj emisiji Pun Pogodak pričamo o nogometu, rukometu, ritmičkoj gimnastici i sportu u Belišću
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: U večerašnjoj emisiji Pun Pogodak pričamo o nogometu, rukometu, ritmičkoj gimnastici i sportu u Belišću
U večerasnjoj emisiji Pun Pogodak dosnosimo zanimljive goste te pričamo o nogometu, rukometu, ritmičkoj gimnastici i sportu u Belišću. Gosti su Iva Janjić, ponajbolja ritmičarka u Hrvatskoj te vratarka ŽRK Osijek Katarina Borac. Pun pogodak emitira se ponedjeljkom u u 21:10, te reprizira u utorak u 14:15 sati.
Kupujete li prehrambene proizvode braniteljskih zadruga? Podržavate li ovaj oblik udruživanja branitelja?
[17:10] TEME DANA: Kupujete li prehrambene proizvode braniteljskih zadruga? Podržavate li ovaj oblik udruživanja branitelja?
Kupujete li prehrambene proizvode braniteljskih zadruga? Podržavate li ovaj oblik udruživanja branitelja? U Temama dana od 17:10 gost emisije je Pavo Baotić, predsjednik Udruge branitelja proizvođača "Panonija" iz Bošnjaka. Osim o braniteljskom zadrugarstvu govora će biti i o predstojećem Sajmu braniteljskih zadruga u Osijeku. Pozivamo i vas da se uključite u program pozivom na brojeve telefona 031/203-444 i 031/203-666.
Organizatori PUnKt-a govore o festivalu i njegovim sadržajima
[16:30] OTVORENI STUDIO: Organizatori PUnKt-a govore o festivalu i njegovim sadržajima
Od 7. do 14. listopada 2021. godine na više poznatih osječkih lokacija održava se PUnKt, intermedijalni festival književnosti, koji je koncepcijski i organizacijski zamišljen kao sasvim nova pojava na kulturnoj mapi Hrvatske i šire. Tom prigodom u današnjem Otvorenom studiju ugostiti ćemo organizatore PUnKt-a, a govora će biti o samom festivalu, te sadržajima koji su pripremljeni za njegov pretposljednji i posljednji dan.
Legendarni košarkaš Zvonimir Ridl gost večerašnjeg Punog pogotka!
IZ PROGRAMA IZDVAJAMO: Legendarni košarkaš Zvonimir Ridl gost večerašnjeg Punog pogotka!
U večerašnjoj emisiji Pun Pogodak koja je na rasporedu od 21:10 pričat ćemo o ženskoj košarci, nogometnoj reprezentaciji Hrvatske, te novim uspjesima odbojkaša Murse i rukometaša Nexea! Gost emisije je legendarni košarkaš Zvonimir Ridl...
Projekt povratka RK Osijek u Premijer ligu
TEME DANA: Projekt povratka RK Osijek u Premijer ligu
Gost emisije Teme dana bio je Ivan Kos, dopredsjednik RK Osijek, inače začetnik projekta nove Uprave kluba koja bi trebala vratiti osječki muški klub u elitni razred gdje nije bio više od 10 godina. Ivan Kos je pričao o svom sportskom iskustvu vođenja nogometnog kluba Hajduk, ali i karijeri u sportu i nogometu. U emisiji smo predstavili i planove osječkih košarkašica Murse u razgovoru su trenerom Goranom Gunjevićem.