STV Live
Srijeda, 07. lipanj 2023.
16°C
"Budite svoji, svi ostali su ionako već zauzeti" -O. Wilde
''To je ekonomski diletantizam i politički cinizam'''
PENAVA O POREZNOJ REFORMI: ''To je ekonomski diletantizam i politički cinizam'''
Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava novi krug porezne reforme, koju je predstavio premijer Plenković, nazvao je „ekonomskim diletantizmom i političkim cinizmom“. Ustvrdio je kako je jedini razlog novih najavljenih poreznih rasterećenja Plenkovićev opstanak na vlasti.
Penava pozvao hrvatske građane da „ustanu i ostanu“
NAJAVLJEN VELIKI PROSVJED DOMOVINSKOG POKRETA: Penava pozvao hrvatske građane da „ustanu i ostanu“
Veliki prosvjed Domovinskog pokreta zbog katastrofalnih politika, koje su u pitanje dovele opstojnost hrvatskoga naroda i države, održat će se 3. lipnja u Slavonskom Brodu. Najavio je to predsjednik te stranke Ivan Penava pozivajući građane Hrvatske i BiH da se u što većem broju odazovu ovom prosvjednom okupljanju na kojemu će Domovinski pokret ukazati na probleme i ponuditi rješenja za bolju Hrvatsku.
Više od 300 osnovnoškolaca na Školskom sportskom danu odmjerilo snage u timskim sportovima
OSIJEK NJEGUJE SPORTSKU KULTURU: Više od 300 osnovnoškolaca na Školskom sportskom danu odmjerilo snage u timskim sportovima
Da je Osijek grad u kojemu se sportska kultura njeguje i razvija od najranije dobi potvrđuje i 19. po redu Školski sportski dan osnovnih škola. Više od 300 mladih natjecatelja odmjerilo je snage i pokazalo vještine u četiri sporta, a najbolji od njih kući su ponijeli medalje i vrijedne nagrade.
Tomas: ''Nas samo interesiraju tri boda''
OSIJEK IDE NA POLJUD: Tomas: ''Nas samo interesiraju tri boda''
Nogometaši Osijeka u subotu će u derbiju 34. kola SuperSport HNL-a gostovati na Poljudu kod Hajduka. Osječani žele u preostala tri kola prvenstva osvojiti maksimalan broj bodova i osigurati treće mjesto iako i četvrta pozicija vodi u europska natjecanja.
32. rođendan legendarnih Kuna - gotovo 400 ih platilo najveću cijenu za slobodu Hrvatske
SRCE, PONOS I DOMOLJUBLJE: 32. rođendan legendarnih Kuna - gotovo 400 ih platilo najveću cijenu za slobodu Hrvatske
Za Slavoniju i Baranju prije svega, ali i za obranu čitavog hrvatskog naroda, 3. gardijska brigada Kune značila je sve. Osnovana je prije 32 godine, dala je najviše života za obranu domovine na ratištima diljem zemlje. Legendarnih Kuna prisjetili su se suborci, obitelji, vlasti i građani danas u Osijeku.
Spajić: Institucije ne istražuju korupciju u Ministarstvu zdravstva i Vilija Beroša jer su u raljama HDZ-a
KONFERENCIJA ZA MEDIJE U SABORU: Spajić: Institucije ne istražuju korupciju u Ministarstvu zdravstva i Vilija Beroša jer su u raljama HDZ-a
Stephen Nikola Bartulica i Daniel Spajić, saborski zastupnici Domovinskog pokreta, održali su konferenciju za medije na temu situacije u Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske te uništavanja dva milijuna doza cjepiva protiv korone.
Osječka pivovara ulaže više od 3,5 milijuna eura u samoodrživost kako bi smanjila troškove poslovanja
TROŠKOVI POSLOVANJA PORASLI DO 530 POSTO: Osječka pivovara ulaže više od 3,5 milijuna eura u samoodrživost kako bi smanjila troškove poslovanja
U sklopu novog projekta Osječka pivovara dogovorila je suradnju s tvrtkom Đuro Đaković u vrijednosti 150.000 eura. Riječ je o nastavku investicijskog ciklusa kojim pivovara želi finalizirati proces samoodrživog poslovanja, kažu iz pivovare.
U petak otvorenje osječkog Proljetnog sajma i Gospodarskog centra
PRED NAMA JE SAJAMSKI VIKEND U OSIJEKU: U petak otvorenje osječkog Proljetnog sajma i Gospodarskog centra
Pred nama je sajamski vikend u Osijeku. Novi Gospodarski centar od petka do nedjelje bit će domaćin svoje prve manifestacije – Osječkog proljetnog sajma, koji će se održati u svom 29. izdanju. Na otvorenju sajma ujedno će svečano biti otvoren i sam Gospodarski centar, koji se smatra jednim od ključnih strateških projekata za grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju.
''Tko ne želi rješavati pitanje logoraša, taj je izdajnik''
STIPO MLINARIĆ: ''Tko ne želi rješavati pitanje logoraša, taj je izdajnik''
Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić ponovno je upozorio na problem ne rješavanja statusa logoraša srpskih koncentracijskih logora iz vremena Domovinskog rata i njihovog obeštećenja od strane Srbije. Optužio je ljude u aktualnoj hrvatskoj vlasti da se skrivaju iza tog problema nazvavši ih kukavicama i izdajnicima.