STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
20°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije
Koncertom „Pajin spomenar“ STD Paje Kolarića proslavilo 70. rođendan
NAJSTARIJE TAMBURAŠKO DRUŠTVO U HRVATSKOJ: Koncertom „Pajin spomenar“ STD Paje Kolarića proslavilo 70. rođendan
Najstarije tamburaško društvo u Hrvatskoj Pajo Kolarić velikim koncertom u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu proslavilo je sedamdeseti rođendan. Na njemu je nastupilo preko stotinu izvođača koji su nizom kompozicija posjetiteljima približili ljepotu domaće tradicijske glazbe.
Kasovci oduševili obožavatelje u prepunom Gradskom vrtu
KASOVIH 15: Kasovci oduševili obožavatelje u prepunom Gradskom vrtu
Osječki tamburaški sastav Kas održao je koncert povodom petnaest godina postojanja. Svoj 15. rođendan obilježili su sa stilom u prepunom holu dvorane Gradski vrt.
Pjevačko društvo sv. Josipa već 30 godina glazbom slavi Gospodina
VAŽNA OBLJEZNICA: Pjevačko društvo sv. Josipa već 30 godina glazbom slavi Gospodina
Pjevačko društvo svetog Josipa već trideset godina glazbom slavi vjeru i Gospodina. Iza sebe imaju nekoliko stotina nastupa, kako u Osijeku tako i u mnogim europskim gradovima. Ovu važnu obljetnicu Društvo je obilježilo uz misu zahvalnicu i svečanu skupštinu, a svi zainteresirani imali su priliku pogledati i prigodnu izložbu.
Dan zaljubljenih učenici i profesori slavili uz rock
VALENTINOVO U RUĐERICI: Dan zaljubljenih učenici i profesori slavili uz rock
Dan zaljubljenih učenici i profesori triju srednjih škola iz Osijeka obilježili su uz glazbu. Tradicionalna Valentinovska zabava u Ruđerici pokazala je još jednom kako rock i ljubav idu skupa.
Objavljen album ''Spomenak Paji'' u izvedbi HKUD ''Osijek 1862.''
PROMICANJE KULTURNE BAŠTINE: Objavljen album ''Spomenak Paji'' u izvedbi HKUD ''Osijek 1862.''
Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo „Osijek 1862.“ već godinama ne samo čuva, nego i promiče našu kulturnu baštinu diljem svijeta. To namjeravaju učiniti i na ljeto jer planiraju jedno europsko gostovanje, a prije toga im slijedi promocija novoobjavljenog albuma u njihovoj izvedbi u čast velikom Paji Kolariću.
Sve je spremno za Grašin spektakl u Vukovaru!
KONCERT POVODOM DANA ZALJUBLJENIH: Sve je spremno za Grašin spektakl u Vukovaru!
Petar Grašo sprema koncertni spektakl u Vukovaru povodom Dana zaljubljenih! Koncert će se održati u subotu, 17. veljače u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“, s početkom u 20 sati.
22. Božićni koncert Zbora mladih Preslavnoga Imena Marijina uz goste PD sv. Josipa
TRADICIONALNO UOČI BLAGDANA SVETA TRI KRALJA: 22. Božićni koncert Zbora mladih Preslavnoga Imena Marijina uz goste PD sv. Josipa
Tradicionalno, uoči blagdana Sveta tri kralja, svoj Božićni koncert održao je Zbor mladih Preslavnoga Imena Marijina u donjogradskoj župi. Uz njih, kao gosti nastupili su i članovi Pjevačkog društva svetog Josipa.
Petar Grašo Vukovarcima čestitao Božić i najavio koncert za Valentinovo
SPREMA SE SPEKTAKL: Petar Grašo Vukovarcima čestitao Božić i najavio koncert za Valentinovo
U tjednu uoči Božića, najradosnijeg katoličkog blagdana, Petar Grašo uputio je posebnu čestitku svojoj publici u Vukovaru i naglasio da se posebno raduje da će svoj veliki koncert povodom Dana zaljubljenih održati upravo u Vukovaru, 17. veljače u Sportskoj dvorani „Danijel Rehak“.
Uz tamburicu poželjeli sretne blagdane
TAMBURAŠKO DRUŠTVO PAJE KOLARIĆA: Uz tamburicu poželjeli sretne blagdane
Članovi Tamburaškog društva Paje Kolarića već su zasvirali svojim Osječanima. Uz tamburicu su na svom koncertu svima poželjeli sretne blagdane.