STV Live
Subota, 25. ožujak 2023.
4°C
"Budite svoji, svi ostali su ionako već zauzeti" -O. Wilde
Za Dan žena u Đakovu glazbeni spoj Slavonije i Dalmacije
KONCERT ŽENSKE KLAPE CERTISSA: Za Dan žena u Đakovu glazbeni spoj Slavonije i Dalmacije
Međunarodni dan žena u Đakovu je obilježen uz glazbu i pjesmu. Ženska klapa Certissa nastavila je svoju lijepu glazbenu tradiciju te su na petom po redu koncertu pod nazivom „Za žene od srca“ povezali Dalmaciju i Slavoniju.
Više od 40 sudionika iz 15 zemalja razmjenilo iskustva i znanja na Kongresu mladih glazbenika
RAZMJENA ISKUSTVA UTJECAJNIH OSOBA: Više od 40 sudionika iz 15 zemalja razmjenilo iskustva i znanja na Kongresu mladih glazbenika
Više od 40 delegata iz 15 zemalja cijeloga svijeta okupilo se na Kongresu mladih glazbenika u Osijeku. U središtu susreta bila je razmjena iskustva utjecajnih osoba iz područja klasične glazbe – od dirigenata, voditelja orkestara do organizatora koncerata i festivala.
Osječani proveli Valentinovo uz klapu Sv. Juraj
GLAZBA LJUBAVI I EMOCIJE: Osječani proveli Valentinovo uz klapu Sv. Juraj
Hrvatska ratna mornarica Osijeku je za Valentinovo darovala glazbu ljubavi i emocije. Poznata klapa Sv. Juraj s orkestrom Hrvatske ratne mornarice izvela je koncert za pamćenje u Hrvatskom narodnom kazalištu.
Za Valentinovo u Osijek stiže Klapa
OTVORENI STUDIO: Za Valentinovo u Osijek stiže Klapa "Sveti Juraj" HRM!
Kad se male ruke slože - sve se može! A složili su se tako članovi Udruge 100 % - tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida i Inner Wheel kluba Osijek i za nadolazeće Valentinovo organizirali humanitarni koncert na kojemu će nastupiti, ni više, ni manje, nego klapa "Sveti Juraj" HRM i orkestar HRM. U Otvorenom studiju smo ugostili doc. dr. sc. Zvjezdanu Penavu Brekalo, glasnogovornicu Ineer Wheel kluba Osijek i Đuru Glogoškog, predsjednika Udruge 100 % - tnih HRVI. Otvoreni studio je emisija Televizije Slavonije i Baranje koja svakog radnog dana u 16:30 sati donosi različite teme i najave uz zanimljive goste.
Preminuo Massimo Savić!
IN MEMORIAM: Preminuo Massimo Savić!
U 60-oj godini preminuo je Massimo Savić! Savić je preminuo u Vinogradskoj bolnici gdje se liječio od karcinoma pluća.
Kići u čast Osječani otpjevali najljepše stihove
DVIJE GODINE OD ODLASKA LEGENDE: Kići u čast Osječani otpjevali najljepše stihove
Prije dvije godine napustio nas je legendarni Krunoslav Kićo Slabinac. U sjećanje na ikonu slavonske glazbe Osječani su sinoć zasvirali njegove najpoznatije hitove.
Na natjecanju u Poreču osječko društvo okitilo se zlatom!
HPD LIPA OPET PRVA: Na natjecanju u Poreču osječko društvo okitilo se zlatom!
Na 55. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Poreču, gdje je nastupilo 14 zborova, Hrvatsko pjevačko društvo „Lipa“ iz Osijeka pomelo je konkurenciju! Na prvo mjesto zasjelo je s 98 bodova od mogućih 100.
Koncert „Od srca Gospi Osječkoj“ okupio ljubitelje vjerske i crkvene glazbe
LJUBITELJI VJERSKE GLAZBE DOŠLI NA SVOJE: Koncert „Od srca Gospi Osječkoj“ okupio ljubitelje vjerske i crkvene glazbe
Ljubitelji vjerske glazbe došli su na svoje na koncertu „Od srca Gospi Osječkoj“ u Franjevačkoj Crkvi Svetog Križa u Tvrđi. Koncert su obilježile solo i zborske izvedbe raznih crkvenih pjesama posvećenih Gospi, osječkoj Čuvarici Grada.
Koncert Dine Merlina 22.10. u Osijeku rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!
NADA ZA SVE KOJI NISU USPJELI DO ULAZNICA: Koncert Dine Merlina 22.10. u Osijeku rasprodan; zbog iznimnog interesa publike dodan još jedan datum!
Nakon što je koncert 22.10. rasprodan u svega desetak dana, organiziran je još jedan, koji će se u dvorani Gradski vrt održati dan ranije, u petak, 21.10.! Ulaznice za taj koncert u prodaju će 12.09.2022.