STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
10°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije
U Osijeku izrešetan automobil sportskog direktora NK Osijek José Bota! Boto: ''U ovakvim trenucima zasja pravi duh našeg kluba i duboko sam zahvalan što sam dio toga''
PLJUŠTE REAKCIJE: U Osijeku izrešetan automobil sportskog direktora NK Osijek José Bota! Boto: ''U ovakvim trenucima zasja pravi duh našeg kluba i duboko sam zahvalan što sam dio toga''
Sedam rupa od metaka na vjetrobranskom staklu automobila kojim se koristi sportski direktor NK Osijek José Boto pronašao je njegov suradnik, Portugalac Alfredo Almeida. Automobil VW Arteon je bio parkiran na parkiralištu u Šamačkoj ulici u središtu Osijeka. Za Facebook stranicu Bijelo-plava birtija, Boto je kratko komentirao: "Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv!"
18-godišnjak zapalio zastavu Republike Hrvatske, sve snimio i objavio. Ostaje mjesec dana u istražnom zatvoru
U ŠUMI KOD TRPINJE: 18-godišnjak zapalio zastavu Republike Hrvatske, sve snimio i objavio. Ostaje mjesec dana u istražnom zatvoru
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Javno poticanje na nasilje i mržnju i Povreda ugleda Republike Hrvatske.
Potvrđena optužnica protiv policajca koji je usmrtio Mihaelu Berak!
KAZNENO DJELO UBOJSTVA: Potvrđena optužnica protiv policajca koji je usmrtio Mihaelu Berak!
Optužno vijeće Županijskog suda u Osijeku je, nakon održane sjednice, donijelo odluku kojom se potvrđuje optužnica ovog državnog odvjetništva protiv okrivljenog hrvatskog državljanina (1996.) zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva iz čl. 110. KZ/11, objavilo je ŽDO.
Majoru Vojislavu Mediću 14 godina za zlostavljanje logoraša!
PRESUDA ŽUPANIJSKOG SUDA U OSIJEKU: Majoru Vojislavu Mediću 14 godina za zlostavljanje logoraša!
Vojislav Medić osuđen je nepravomoćno na 14 godina na osječkom Županijskom sudu za počinjenje ratnog zločina nad zarobljenim hrvatskim braniteljima u srbijanskim logorima.
U požaru oštećena lokomotiva iz 1926. godine
BRZA INTERVENCIJA VATROGASACA: U požaru oštećena lokomotiva iz 1926. godine
U hali za održavanje parnih lokomotiva u Osijeku buknuo je požar, za koji su vatrogasci dojavu dobili u 3 sati i 40 minuta kada se požar već razbuktao. No, brzom intervencijom uspjeli su ga ugasiti.
''Zahtijevamo proširenje istrage USKOK-a protiv Andreja Plenkovića i hitan saziv sjednice vijeća za nacionalnu sigurnost''
DOMOVINSKI POKRET: ''Zahtijevamo proširenje istrage USKOK-a protiv Andreja Plenkovića i hitan saziv sjednice vijeća za nacionalnu sigurnost''
Nakon što je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) preuzeo odlukom KR-DO-489/2024 postupanje protiv Andreja Plenkovića zbog više kaznenih djela s ciljem poticanja i omogućivanja ilegalnih migracija u Republici Hrvatskoj, kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj članici EU ili potpisnici Schengenskog sporazuma iz članka 326 st. 1. kaznenog zakona Republike Hrvatske, što je činio kaznenim djelom zlouporabom ovlasti iz članka 291, st. 1. kaznenog zakona Republike Hrvatske, ministar Davor Božinović, supočinitelj niza navedenih kaznenih djela i kršitelj Zakona o nadzoru državne granice, upustio se u pokušaj obrane neobranjivog, sustavnim i drskim iznošenjem bezočnih, lako provjerljivih laži u hrvatsku javnost, navode u priopćenju iz Domovinskog pokreta.
USKOK preuzeo postupanje protiv Andreja Plenkovića!
NAKON PRIJAVE DOMOVINSKOG POKRETA: USKOK preuzeo postupanje protiv Andreja Plenkovića!
Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) preuzeo je odlukom KR-DO-489/2024 postupanje protiv Andreja Plenkovića zbog više kaznenih djela s ciljem poticanja i omogućivanja ilegalnih migracija u Republici Hrvatskoj - kaznenog djela protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj, drugoj članici EU ili potpisnici Schengenskog sporazuma iz članka 326 st. 1 kaznenog zakona Republike Hrvatske, što je činio kaznenim djelom zlouporabom ovlasti iz članka 291, st. 1. kaznenog zakona Republike Hrvatske, priopćeno je iz Domovinskog pokreta.
Pregrijavanje produžnog kabela uzrok požara u Donjem Miholjcu
VELIKI POŽAR PROGUTAO OBITELJSKU KUĆU: Pregrijavanje produžnog kabela uzrok požara u Donjem Miholjcu
Veliki požar izbio je noćas u Donjem Miholjcu. Došlo je do požara na obiteljskoj kući, koji se potom proširio na stambenu zgradu. Svi stanari su evakuirani i nitko nije ozlijeđen.
Podignuta optužnica protiv policajca koji je usmrtio Mihaelu Berak!
ŠEST MJESECI NAKON ZLOČINA: Podignuta optužnica protiv policajca koji je usmrtio Mihaelu Berak!
Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Osijeku optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1996.) zbog počinjenog kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona/11, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo.