STV Live
Utorak, 17. svibanj 2022.
16°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden
Osječka Agencija protuzakonito zaposlila djelatnicu
POLICIJA U AKCIJI: Osječka Agencija protuzakonito zaposlila djelatnicu
Prema iskazima svjedoka jučer tijekom dana policija je neko vrijeme provela u prostorijama javne ustavnove Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije.
Desetak godina bio spojen na vodoopskrbni sustav, a vodu nije plaćao!
OTKRILA GA POLICIJA: Desetak godina bio spojen na vodoopskrbni sustav, a vodu nije plaćao!
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 61-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 61-godišnjak se neovlašteno spojio na javni sustav vodoopskrbne mreže prije nego mu je ugrađen vodomjer. Počinitelj, 61-godišnjak, je tako unatrag desetak godina koristio vodu iz sustava javne vodoopskrbe bez registrirane potrošnje. Pravnoj osobi iz Đakova počinjena je materijalna šteta u iznosu više tisuća kuna. Policija nadležnom državnom odvjetništvu protiv počinitelja podnosi posebno izvješće.
Đakovčanka preko interneta htjela kupiti torbicu za oko 4000 kuna, pa dobila krivotvorinu
OSTALA PREVARENA I BEZ NOVCA: Đakovčanka preko interneta htjela kupiti torbicu za oko 4000 kuna, pa dobila krivotvorinu
Sredinom prošlog tjedna, na području Đakova, 35-godišnja hrvatska državljanka je u oglasniku pronašla skupocjenu žensku torbicu. Potom je stupila u kontakt s prodavačem kojem je uplatila oko 4000 kuna te nakon nekoliko dana na kućnu adresu dobila torbicu. Pregledom torbice utvrdila je da je torbica krivotvorena te da je prevarena.
U zgradi policije pronađen mrtav policijski službenik
SUMNJA SE NA SAMOUBOJSTVO: U zgradi policije pronađen mrtav policijski službenik
Jutros oko 7,30 sati, u zgradi Policijske uprave osječko-baranjske, u svom uredu je pronađen mrtav 46-godišnji policijski službenik. Prve sumnje upućuju da je počinio samoubojstvo. Očevid na mjestu događaja obavlja zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske. Policija nastavlja s prikupljanjem svih relevantnih činjenica s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog tragičnog događaja.
Osječki policajac novac zadržao za sebe, ukrao 800 tisuća kuna
GDJE ZAVRŠI NOVAC OD KAZNI?: Osječki policajac novac zadržao za sebe, ukrao 800 tisuća kuna
Policija je ovih dana imala posla u svojim redovima. Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je policijski službenik Policijske uprave osječko-baranjske počinio kaznena djela zlouporabe položaja i ovlasti.
Snažna eksplozija raznijela kuću u Bilju, nakon potrage pronađeno tijelo muškarca!
[VIDEO] TRAGEDIJA KOD OSIJEKA: Snažna eksplozija raznijela kuću u Bilju, nakon potrage pronađeno tijelo muškarca!
Snažna eksplozija odjeknula je u četvrtak navečer u Bilju. Eksplozija je potpuno razrušila kuću, a vatrogasci su u ruševinama tragali za muškarcem koji je tamo živio. Više informacija o uzrocima tragedije bit će poznato nakon dovršetka policijskog očevida, a prve neslužbene informacije govore o tome kako je došlo do eksplozije plina.
Lažni broker prodavao kriptovalute, oštetio 51-godišnjakinju za više stotina tisuća kuna
POLICIJA TRAŽI PREVARANTA: Lažni broker prodavao kriptovalute, oštetio 51-godišnjakinju za više stotina tisuća kuna
U vremenu od 1. listopada prošle godine do 14. ožujka ove godine, nepoznati počinitelj je putem internet aplikacije stupio u kontakt s 51-godišnjom hrvatskom državljankom te se lažno predstavio kao broker.
Milijunska krađa kriptovaluta u Osijeku!
POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJEM: Milijunska krađa kriptovaluta u Osijeku!
Početkom mjeseca siječnja ove godine, nepoznati počinitelj je neovlašteno pristupio korisničkom računu tvrtke iz Osijeka koja se bavi trgovanjem kriptovalutama. Nakon toga je na nepoznati račun prebacio i ukrao oko 95 komada kripto valute Ethereum. Vlasniku, 45-godišnjem hrvatskom državljaninu je počinjena materijalna šteta veća od milijun kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu i nastavlja traganje za nepoznatim počiniteljem.
U teškoj prometnoj nesreći poginuo 31-godišnji motociklist
TRAGEDIJA U ĐAKOVU: U teškoj prometnoj nesreći poginuo 31-godišnji motociklist
Jučer, 27.ožujka, oko 15,30 sati, u Đakovu, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla, 31-godišnji hrvatski državljanin.