STV Live
Subota, 22. lipanj 2024.
27°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Crna kronika

DRAMATIČNO NA STREET RACEU U OSIJEKU: Automobilom se zaletio u tribinu, ozlijeđeno sedam osoba! Policija objavila detalje

Nesreća na Osijek Street Race Show-u! Jedan od vozača izgubio je kontrolu nad vozilom pri čemu je udario u tribinu. O svemu su se oglasili na Facebook stranici eventa. Policija je o incidentu obaviještena oko 15:25 sati te je obavila očevid. Iz KBC-a Osijek priopćili su kako su svi ozlijeđeni izvan životne opasnosti te su nakon obrade i pružene pomoći otpušteni na kućno liječenje.

Kako su izvijestili iz policije, nastavljaju s prikupljanjem svih relevantnih činjenica s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja.

Na prostoru Sportskog aerodroma Čepin-Osijek u Osijeku, jučer oko 15,20 sati, za vrijeme održavanja „Osijek street race showa“, 44-godišnji sudionik utrke upravljao je osobnim automobilom, koji se u jednom trenutku zanio i udario u metalnu zaštitnu ogradu i improviziranu tribinu s gledateljima.

Zbog zadobivenih ozljeda sedam gledatelja prevezeno je u Klinički bolnički centar Osijek, gdje je utvrđeno da ih je četvero lakše, a troje teže ozlijeđeno. Nakon pružene liječničke pomoći svi su pušteni na kućnu njegu.

Vozač osobnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, priopćeno je.