STV Live
Ponedjeljak, 27. svibanj 2024.
14°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Osječko-baranjska

PRVI PREDALI LISTE: Domovinski pokret 11. prosinca na izbore u Osijeku izlazi samostalno

Domovinski pokret na izbore izlazi s listama za sedam gradskih četvrti i četiri mjesna odbora, najavili su u stranci. 105 je kandidata, a posebno ističu kako će 11. prosinca uz njihova imena pisati samo Domovinski pokret, odnosno da na izbore izlaze samostalno. Potvrda je to, kažu, rasta stranke, a rezultat nije nebitan, jer gradske četvrti i mjesni odbori za Domovinski pokret predstavljaju važan dio za cjelokupnu reformu potrebnu Hrvatskoj

Domovinski pokret 11. prosinca na izbore u Osijeku izlazi samostalno
Domovinski pokret 11. prosinca na izbore u Osijeku izlazi samostalno

- O tome u Domovinskom pokretu razmišljamo na svakodnevnoj bazi. Zaista pokušavamo naći najbolja rješenja i vidjeti što je to što našim građanima doista treba. Želimo se koncentrirati na stvari koje će zapravo promijeniti kvalitetu života naših sugrađana, a ne da se samo "frizerski" radovi na uljepšavanju grada čine, kaže Krešimir Čabaj, predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije.

- Od tih 105 kandidata, tri su predvodnice liste. Nismo se igrali matematike, nego smo doista pozvali ljude da se priključe. To su ljudi s imenom, prezimenom, znanjem, i što je najbitnije, imaju volju staviti se na listu. Oni to žele, nisu natjerani, žele biti u službi svojoj ulicu, mjesnom odboru, gradskoj četvrti, kaže koordinator DP-a za Izbore za vijeća mjesnih odbora i gradskih četvrti Petar Kopunović Legetin.