STV Live
Srijeda, 17. travanj 2024.
7°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Iz programa izdvajamo

LJETNI PROGRAM TELEVIZIJE SLAVONIJE I BARANJE: Filmovi, tamburaši, koncerti, kuharice....

Televizija Slavonije i Baranje od 13. lipnja do 19. rujna emitirat će ljetni program u sklopu kojeg će, uz ostalo, prikazati nove filmove, koncerte kao i zanimljiv dokumentarni i zabavni program.

Filmovi, tamburaši, koncerti, kuharice....
STV

Od 10. srpnja dva puta tjedno i to ponedjeljkom u 21 i srijedom u 20 sati emitirat ćemo filmove – akcije, komedije, romantične filmove te ih reprizirati petkom u 21 te nedjeljom u 19:30.

U tamburaškoj glazbi moći ćete uživati svake subote u 20 sati i to puna dva sata, a među ostalim zabavljat će vas  „Zlatna polja“, „Ringišpil“, „Fijaker“, „Kas“ i brojni drugi poznati tamburaški glazbenici.

Premijerno do 30. lipnja emitirat ćemo i koncerte Massima, Zvonka Bogdana, Hladnog piva,  Almire Medunjanin i  Vojka V.

Od 30. lipnja do 15. srpnja radnim danom od 19 sati prikazat ćemo emisiju Osječko ljeto kulture u kojoj ćete moći doznati sve o aktualnim kulturnim događanjima u gradu na Dravi.

U našem programu vratit ćemo se i malo u povijest te vam pokazati osječke vedute, otkriti što se nekada pisalo u novinama, kao i blago Muzeja Slavonije, a zavirit  ćemo i u neke poznate zagrebačke muzeje i još poznatije izložbe.

Kroz naše Čuvare baštine prikazat ćemo vam neke stare običaje, među kojima i kako se i koliko dugo pripremalo za pravu slavonsku svadbu.

Nećemo zaboraviti ni na naše branitelje o kojima ćemo ispričati priče kroz emisiju „Rat i mir“, a koja će na programu biti od 10. srpnja utorkom i četvrtkom u 20 sati.

Naravno i kuhat ćemo s vama i to kroz dvije emisije „Iz kuhinje s ljubavlju“ koja  se emitira u ponedjeljkom u 15 i subotom u 21 sat i „Kulinarske čarolije bake Ana“ koju možete pogledati utorkom u 21, te srijedom u 17:30.

Nismo zaboravili ni na naše najmlađe gledatelje kojima će u našoj „Pričoglumionici za laku noć“, glumica Mira Perić  svakog vikenda u 19 sati pričati priče.

Naravno, i vježbat ćemo i to s našoj Bojanom svakoga dana u 10:30 i 19:20 sati.

U repriznom dijelu programa moći ćete pogledati i kratke emisije „Pomozite mi doktore“ i „Hrana kao lijek“ u kojma ćemo ponuditi obilje savjeta kako što kvalitetnije i zdravije živjet i tako izbjeći bolesti. Odvest ćemo vas i u Zoološki vrt upoznati s nekim od njegovih stanovnika, ali i u našoj Pravnoj klinici odgovoriti na neka učestala pravna pitanja.

A kao i tijekom cijele sezone naše središnje vijesti možete gledati u 18:30 sati.

Isto tako donosimo i nove nastavke emisija „Rev“, „U dobroj formi“ i „Kultura 21“, kao i sportsku emisiju „Sport nedjeljom“ naravno nedjeljom u 21:15 sati.

Bit će tu još mnogo toga, a sve informacije o ljetnom programu Slavonske televizije  svakodnevno može pronaći na našem portalu.

 

Glavna urednica programa Slavonske televizije

Antonija Tomasović