STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
19°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Glazba

BEZVREMENSKI HITOVI: Goran Bare & Majke na prvi dan ljeta Osječanima donijeli odličan rock

“Dobra večer Osijek! Kako ste?”, upitao je Goran Bare Osječane na samom početku koncerta u Gradskom vrtu, a u sklopu turneje Goran Bare & Majke tour. Tako je prvi dan ljeta, a i Svjetski dan glazbe grad na Dravi obilježio bezvremenskim rock hitovima hrvatske glazbene legende. “On je umjetnik, on je svoj, ono što treba biti”, za glazbenika je rekla obožavateljica iz publike, dok je njezin prijatelj zaključio: “Svjetski muzičari, najbolji na svijetu, nisu bolji od njega.”

Goran Bare & Majke na prvi dan ljeta Osječanima donijeli odličan rock
Goran Bare & Majke na prvi dan ljeta Osječanima donijeli odličan rock

„Glazba je za mene sve. Moj život, moje postojanje, svrha zbog koje sam tu, svrha zbog koje sam još uvijek tu. Uživam u glazbi”, rekla je rock ikona u razgovoru za TOP RADIO. A da mu je glazba uistinu sve, dokazao je upravo Osječanima otpjevavši im pjesme na kojima su odrasle mnoge generacije kao što su “Budi ponosan”, “Teške boje”, ”Mene ne zanima”, „Vrijeme je da se krene” te druge neizostavne pjesme. Osječka publika je pjevajući najveće hitove legendarnog hrvatskog rock glazbenika pokazala snagu rock scene u Osijeku.

 

Goran Bare & Majke tour u organizaciji TOP RADIJA nastavlja se u Zagrebu. Po završetku ljetnih noći, rock spektakl će se održati 30. rujna u Košarkaškom centru Dražen Petrović, gdje će TOP RADIO ujedno sa stilom proslaviti svoj drugi rođendan.

 

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.