Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA: Ministar obrane Ivan Anušić u Osijeku upalio 3. adventsku svijeću i poručio: svi molimo za mir
INICIJATIVA POKRENUTA PRIJE NEKOLIKO GODINA: Spomen obilježje za djecu – zašto je projekt i dalje na „čekanju“?
UPOZORILI NA MOGUĆE ŠTETNE POSLJEDICE: SDP protiv „Bačićevog zakona“ – to je zadnji čavao u lijes imovine naših građana
-0°C