Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
SVEČANO URUČEN UGOVOR O SUFINANCIRANJU: Energetsku obnovu čepinskog vrtića „Zvončić“ sa 100 000 eura pomogla i županija
DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA: Grad Osijek u pet godina privukao 300 milijuna eura iz fondova EU
DONOSIMO PRIČU IZ MANDIĆEVCA: Završava berba grožđa – prinosi i kvaliteta iznad očekivanja