Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
DANI HRVATSKOG TURIZMA: Turistički trijumf Osječko-baranjske županije
POKLONILI SE ŽRTVI BRANITELJA I UBIJENIH CIVILA: Ministar Medved: nikada nećemo odustati od potrage za nestalima iz Laslova
34. OBLJETNICA BITKE ZA SELEŠ: Jedan od najtežih, ali i najvažnijih trenutaka Domovinskog rata
13°C