Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
DAN KADA JE ISPISANA POVIJEST PONOSA I SLAVE: 34. obljetnica oslobođenja vojnih objekata u Đakovu te osnivanje 122. brigade Hrvatske vojske
PREDSTAVLJENI PODACI O DOSADAŠNJIM AKTIVNOSTIMA: Dugovi, smrad i zatvaranje tvornice - gradonačelnica Belišća o prvih 100 dana vlasti
TEMELJI ORUŽANOG OTPORA VELIKOSRPSKOJ AGRESIJI: Oslobađanjem bijele vojarne prije 34 godine JNA protjerana iz Osijeka