Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
NOVA VIZURA: Nakon rekonstrukcije središnjeg trga u Valpovu se nastavlja uređenje centra grada
BESPLATNI PROGRAMI SLJEDEĆA DVA MJESECA: Koncertom svjetski poznatog orkestra milanske Scale otvoreno 25. Osječko ljeto kulture
DOBRO DRUŠTVO, GASTRONOMIJA I OPUŠTENA ATMOSFERA: Grad na Dravi oživio uz prvu ovogodišnju Osječku ljetnu noć