Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
BLIŽI SE ZAVRŠETAK RADOVA: Dionica koridora Vc kroz Hrvatsku bit će puštena u promet do listopada
OSTALO JOŠ 477 SLOBODNIH MJESTA: U prve razrede srednjih škola u OBŽ upisano 111 učenika više nego što je bilo osmaša
DAN MO TENJA: Sve više mladih obitelji i sve veća potražnja za parcelama