Osječko-baranjska
''OSIJEK GOURMET'': Jela od divljači – nedovoljno iskorišten potencijal turizma Slavonije i Baranje
U gastronomskoj ponudi na temelju koje se velikim dijelom gradi turizam Osijeka i Osječko-baranjske županije važno mjesto zauzimaju i jela od divljači. No, ovaj je potencijal nedovoljno iskorišten, poruka je trećeg po redu događanja projekta Osijek gourmet, a u okviru kojeg je održan masterclass u pripremanju jela od divljači te panel rasprava na temu „Kako divljač i šumski plodovi stvaraju jedinstven doživljaj manifestacije“.
Osječko-baranjska
ČINI GA 19 VIJEĆNIKA: Konstituirano Gradsko vijeće Osijeka, za predsjednika ponovno izabran Tihomir Florijančić
IZBORNA DRAMA U ĐAKOVU: Marin Mandarić: „Apsolutno odbacujem bilo kakve optužbe o izbornoj prijevari“
POVODOM DANA ŽUPANIJE: Nagrađeni za postignuća u području sporta, tehničke kulture i gospodarstva