STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
10°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Crna kronika

NEREĆA U MIRKOVCIMA: Kamion se zabio u kuću, više osoba ozlijeđeno

U Mirkovcima kod Vinkovaca jutros je došlo do teške prometne nesreće pri čemu su ozlijeđene dvjie osobe. Srećom, veća tragedija je izbjegnuta.

Kamion se zabio u kuću, više osoba ozlijeđeno
Ilustracija

Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid kojim je utvrđeno kako se, jutros oko 6,20 sati, vozač skupa vozila - teretnog automobila i poluprikolice slovenskih registracijskih oznaka, 40-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, nije kretao sredinom obilježene prometne trake kolnika Ulice Branka Radičevića u Mirkovcima, već je vozilo pomaknuo ulijevo, prešao preko lijeve prometne trake i bankine, sletio na zelenu površinu, gdje udara u crpnu stanicu za otpadne vode i ormar električnih instalacija, potom u ogradu obiteljske kuće 86-godišnjakinje i naposljetku u zid obiteljske kuće 43-godišnjakinje, koji od siline udara probija. U tom trenutku u prostoriji kuće u kojoj je urušen zid nalazila se maloljetnica.

Vozač teretnog automobila i maloljetnica prevezeni su vozilima Zavoda za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije u Opću Županijsku bolnicu, gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Obavljenim alkotestiranjem nije utvrđena prisutnost alkohola u organizmu vozaču teretnog automobila.

Zbog počinjenog prekršaja kojim je izazvao prometnu nesreću u kojoj ima ozlijeđenih osoba, vozaču je uručen obavezni prekršajni nalog.