STV Live
Srijeda, 17. travanj 2024.
5°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Glazba

KASOVIH 15: Kasovci oduševili obožavatelje u prepunom Gradskom vrtu

Osječki tamburaški sastav Kas održao je koncert povodom petnaest godina postojanja. Svoj 15. rođendan obilježili su sa stilom u prepunom holu dvorane Gradski vrt.

Kasovci oduševili obožavatelje u prepunom Gradskom vrtu
Element media by Igor Miličić

Kasovci su poznati po svojim energičnim, pozitivnim i neočekivanim nastupima pa tako ni ovaj koncert nije prošao drugačije.

„Malo je reći da smo oduševljeni ovakvom divnom publikom i ovakvim koncertom, nemam riječi kojima bih opisao osjećaj sreće, ispunjenosti i zadovoljstva. Hvala vam od srca“ – rekao nam je Dinko Glavaš, frontmen Kasovaca

Na pozornici su im se pridružili njihovi prijatelji Šokci, Lege i Igor Delač te njihovi bivši članovi Ivan Meteš i Daniel Kovačević Toro.

U nešto manje od četiri sata trajanja odsvirano je mnoštvo njihovih autorskih pjesama i raznih obrada.

Publika je iz sveg glasa pjevala Budi moja slatka djevojka, Nemoj reći ni riječ i mnoge druge pjesme.  

„Mislim da nekoliko dana uoči koncerta nismo bili svjesni kakvu publiku imamo, tek se možda malo naziralo kada su nam iz agencije javili da je koncert rasprodan. Definitivno nam naša publika daje motiv i želju za još boljim radom i napretkom. Nadamo se da ih nećemo razočarati u budućnosti.“ – Marko Kovačević, član Kasa

Kasovci su osnovani 2009. godine u Osijeku i danas su jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj. Svojom tamburom obišli su pola svijeta, ali se uvijek rado vraćaju svom domu gdje rade na novim projektima i materijalima kako bi uveseljavali svoju publiku.