STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
11°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Crna kronika

EKSPRESNO UHIĆENI: Maskirani razbojnici kod Našica upali u kuću, prijetili nožem i tukli trudnicu i njenu svekrvu!

Dva nepoznata maskirana muškarca ušla su u kuću 64-godišnjakinje te su nju i trudnu snahu tukli rukama i nogama tražeći novac.

Maskirani razbojnici kod Našica upali u kuću, prijetili nožem i tukli trudnicu i njenu svekrvu!
Policija

Operativno dežurstvo Policijske postaje Našice je 24. siječnja u 9,30 sati zaprimilo dojavu da su 64-godišnjakinju iz Bokšića napale nepoznate osobe i porazbijale stvari po kući.
 
Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je dojava te je utvrđeno da su dva nepoznata maskirana muškarca ušla u kuću 64-godišnjakinje, u kojoj su se nalazile same ona i 34-godišnja trudica, te su ih odmah počeli tući rukama i nogama po glavama i tijelima i prijetiti nožem tražeći od njih novac. Razbojnici su potom vezali žene te ispreturali cijelu kuću. S pronađenim novcem i zlatnim nakitom udaljili su se u nepoznatom smjeru.
 
Žrtve su prevezene u Opću županijsku bolnicu Našice, gdje su starijoj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržana na liječenju, dok su mlađoj utvrđene lakše tjelesne ozljede te je puštena na kućnu njegu.
 
Operativnim radom i prikupljenim saznanjima policijski službenici Policijske postaje Našice isti su dan uhitili tri muškarca, 25-godišnjaka sa šireg područja Našica, 22-godišnjaka iz Donjeg Miholjca te 39-godišnjeg stranog državljanina, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva nad dvije žene.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je uhićeni trojac počinio kaznena djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, zbog čega su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave osječko-baranjske.