STV Live
Petak, 01. ožujak 2024.
14°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Osječko-baranjska

NASTAVLJA RADITI VEĆ ZADANIM SMJEROM: Mato Lukić preuzeo dužnost župana Osječko-baranjske županije

Dojučerašnji dožupan Mato Lukić preuzeo je dužnost župana Osječko-baranjske županije, a nakon što je Ivan Anušić imenovan novim ministrom obrane. Najavio je kako će nastaviti raditi već zadanim smjerom.

Mato Lukić preuzeo dužnost župana Osječko-baranjske županije
Mato Lukić preuzeo dužnost župana Osječko-baranjske županije

Prvi sastanak u kabinetu je održan. Što ga sve čeka narednih dana i tjedana novi osječko-baranjski župan Mato Lukić prošao je sa svojim suradnicima.

Kaže kako nema stajanja, on i njegov Ured nastavljaju s redovitim aktivnostima.

Nikakvih prvih poteza i nikakve promjene se neće posebne raditi. Ja sam već komunicirao da nastavljamo raditi upravo onim smjerom koji smo i bivši župan i ja kao njegov zamjenik i kolega Miletić zajedno zadali na početku našeg mandata. Projekti će se dalje provoditi, naravno da smo planirali i planiramo i nove projekte tako da što se tiče same županije stvari će funkcionirati upravo onako kako treba, kaže župan osječko-baranjski Mato Lukić.

Bivši župan mu je, ističe, ostavio odličan tim.

Rezultati su pokazali da od gospodarstva, turizma, zdravstva, školstva, infrastrukture, svih projekata koji su do sada rađeni da je tim zaista opravdao i očekivanja naša kao užeg tima, a isto tako siguran sam da će tim koji nastavlja dalje raditi sa mnom isto tako predano raditi do kraja mandata naravno sve zbog stanovnika naše županije, kaže župan Lukić.

Nema kaže političkih ambicija osim one da do kraja mandata, još oko godinu i pol dana, odgovorno vodi županiju.