STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
15°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Ljepota

TRENDOVSKE KOLEKCIJE S DOZOM RAZLIČITOSTI: Nema više naručivanja i iščekivanja pošiljke: D.Franklin dostupan u Amadeus+ trgovini

D.Franklin je nastao 2014. godine zaintrigiran idejom stvaranja slobodnog brenda. Danas su prepoznati u cijelom svijetu po kultnim dizajnima naočala i obuće. Kako bi se približili svijetu, stvaraju trendovske kolekcije s dozom različitosti tako da svatko može pronaći nešto po čemu će se identificirati, bez obzira na stil. Prelaze iz digitalnih u fizičke prostore, u Osijeku su dostupni u Amadeus+ trgovini, Super centar, Trg slobode 6. Dakle, nema više naručivanja i iščekivanja pošiljke.

Nema više naručivanja i iščekivanja pošiljke: D.Franklin dostupan u Amadeus+ trgovini
D.Franklin

Svima su poznate popularne D.Franklin zimske čizme koje su must have zadnje 3 zime, sada je dostupna ništa manje atraktivna kolekcija tenisica i natikača kolekcije proljeće ljeto.

A sad po prvi put u ponudi u Amadeus+ u Osijeku ima i D.Franklin sunčane naočale. Kolekcije sunčanih naočala D. Franklin savršena su nadopuna za kombiniranje uz svaki look prema vašem karakteru i osobnosti, kako za njega tako i za nju.

No, osim toga, također znamo koliko je važno zaštititi nas od ultraljubičastih zraka i brinuti se za naše oči, a da pritom ne zaboravimo dobar ukus. Sve sunčane naočale imaju UV zaštitu različitih kategorija kako bi se pobrinuli za vaš vid na suncu.

Imaju najtraženije modele, kao što su avijatičarske naočale, najnoviji modeli okruglih i pravokutnih sunčanih naočala, okviri s izraženim dezenima i naočale inspirirane različitim stilovima.

Osim toga, ove godine kladimo se na odvažne kombinacije boja i najinovativnije okvire.

Kombinirajte ih kako želite sa svojim najboljim izgledom i pripremite se istaknuti se iz gomile.