STV Live
Utorak, 17. svibanj 2022.
16°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden

Sport

ZAVRŠNICA SEZONE: Nenad Bjelica: Ja sam miran, sve sam tražio samo za dobrobit kluba, sve je na vlasnicima

Ostala su još samo dva kola do kraja sezone Prve HNL. Nogometaši Osijeka turbulentnu završnicu prvenstva žele zaključiti ipak uspjehom na svom travnjaku i svladati zagrebačku Lokomotivu u posljednjoj utakmici pred svojom publikom ove sezone.

Nenad Bjelica: Ja sam miran, sve sam tražio samo za dobrobit kluba, sve je na vlasnicima
Nenad Bjelica: Ja sam miran, sve sam tražio samo za dobrobit kluba, sve je na vlasnicima

Poznato je kako su igrači Osijeka u prošlom kolu porazom u derbiju od Dinama izgubili sve mogućnosti u borbi za naslovom prvaka, a ostaje im još teoretska šansa da dostignu 2. mjesto na kojem mu sada Hajduk bježi 4 boda. Osijek će u posljednjem susretu ove sezone na domaćem terenu ugostiti momčad Lokomotive koja im je već uzela 4 boda ove sezone, no Bijelo-plavi pokušat će napraviti sve kako bi se pobjedom oprostili od svojih navijača za ovu sezonu.

- Taj osjećaj da pobijediš utakmicu i da se vratiš na pobjedničku stazu. Imamo niz od 3 utakmice da nismo pobijedili i želimo svima pokazati da možemo bolje, i prošle godine smo 3 kola ostali bez šansi i na kraju pobijedili sve utakmice i nadam se da ćemo to napraviti i ove godine, kaže trener NK Osijek Nenad Bjelica.

- Sigurno da smo mi kao ekipa htjeli najbolje, htjeli smo pobijediti. Nije se dogodilo, bili smo utučeni nakon poraza ali okrenuli smo se na ove dvije koje ostaju, at ćemo sve od sebe i želimo završit sezonu u  pozitivnom, kaže Petar Brlek.

Osijek je i prošle sezone imao veliki pad u posljednjim kolima pa zaredao i 4 utakmice bez pobjede, sada je na 3. Što se to događa s njegovom momčadi na kraju prvenstva pitali smo Nenada Bjelicu.

- Ne bih ja rekao umor momčadi, više bih rekao umor trenera, a momčad je ogledalo trenera tako da mislim da je to razlog, kaže Bjelica.

Nenad je odavao sliku trenera koji je iscrpljen, a priznao i umoran, no hoće li to značiti i rastanak s radom u klubu ili postoji nada da će i sljedeće sezone voditi Osijek?