STV Live
Ponedjeljak, 27. svibanj 2024.
14°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

PRVO OKUPLJANJE: NK Osijek s visokim ambicijama kreće u pripreme za proljeće

Nogometaši Osijeka počeli su s pripremama za proljetni dio prvenstva. Bijelo-plavi žele nastaviti pobjednički niz i u proljetnom dijelu prvenstva biti još bolji na rezultatskom planu i na planu igre a pokušat će i domoći nekog trofeja barem u Kupu Hrvatske.

NK Osijek s visokim ambicijama kreće u pripreme za proljeće
Mile Škorić

Na prvom okupljanju trenera Rene Pomsa nije bilo tek Ivice Ivušića koji je s reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu te ozlijeđenog Petra Brleka.

Nakon duže ozljede zato se vratio kapetan Mile Škorić koji će kao i Kristijan Lovrić od početka krenuti jako u pripreme i sigurno biti pojačanje za proljetni dio prvenstva.

- Očekivanja su da se nastavi ovako, ako ne i još bolje. Naravno imamo dobru situaciju, dobro igramo, imamo Kup borbu za što veći vrh tablice. Velika je razlika, ali treba se nastaviti boriti dokle god ima šanse i treba nastaviti i to ćemo sigurno raditi, kaže kapetan NK Osijek Mile Škorić.

Trener NK Osijeka Rene Poms ističe kako će biti novih stvari u treninzima ali kako plan i način igre uvijek ostaju isti. Ne želi se zamarati rezultatskim ciljevima nego ide korak po korak u stvaranju snažnog Osijeka.

Igramo uvijek i ići ćemo utakmicu po utakmicu. Tako ćemo se ponašati, to je naš plan, ali nisam fan planiranja velikih ciljeva nego idemo iz tjedna u tjedan i ako pobijedimo puno utakmica onda će naravno u konačnici naš rad i rezultat biti uspješan, kaže trener NK Osijek Rene Poms.

Kulešević je istaknuo i kako još uvijek nema izlaznih transfera ali kako će ih biti i kako će klub naći adekvatne zamjene za te igrače. Isto tako sve je dogovoreno s produženjem ugovora s trenerom Pomsom, a novi ugovor čeka na stolu i mađarskog reprezentativca Kleinheislera koji će sam odlučiti o nastavku suradnje s Bijelo-plavima.

Igrači Osijeka će u svom gradu trenirati do Nove godine kada kreću na pripreme u Umag gdje će odigrati 3 pripremne utakmice. Ciljevi su na proljeće jasni, borba za vrh ljestvice i naslov u Kupu Hrvatske.