STV Live
Petak, 01. ožujak 2024.
16°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

SLIJEDE VARAŽDIN I SLAVEN BELUPO: NK Osijek želi pobjede u posljednja dva kola ove godine

Nogometaši Osijeka u nedjelju će u Varaždinu odigrati utakmicu 18.kola SuperSport HNL-a. Osječani imaju niz od 5 utakmica bez pobjede i žele u posljednja dva kola ove godine ostvariti uspjehe u osvojiti maksimalan učinak, što neće biti ni malo jednostavno.

NK Osijek želi pobjede u posljednja dva kola ove godine
Zoran Zekić

Nema više alibija iako Osijek opet ima dosta izostanaka, ali moraju istrčati najspremniji igrači u nedjelju kako bi se pobijedio Varaždin. Svjestan je toga i trener Zoran Zekić, koji želi sa svojim igračima prekinuti niz od 5 susreta bez pobjede i rezultat će biti važniji od same igre u posljednja dva kola ove godine.

Ne treba tajiti da zaista već je vrijeme da tražimo nešto više u utakmici, imperativ je, svakako ne smije biti opterećenje nego velika motivacija i velika želja tako ćemo se postaviti i nadam se odigrati hrabru i pametnu utakmicu imamo dosta izostanaka, a na meni je da pronađemo najboljih 11 i da se mi najbolje postavimo, kaže trener NK Osijek Zoran Zekić.

Osijek neće biti kompletan, nedostajat će ozlijeđeni Fiolić i Jugović, a pod upitnikom je i Petar Pušić, pa će biti zanimljivo vidjeti za koji će se sastav odlučiti Zoran Zekić.

- Bit će promjena svakako s brojnim izostancima koje imamo ali kažem da je vrijeme da ljudi koji trebaju biti nositelji da to postanu i da se tako postave jer imaju iskustva i kvalitete i da se podrede  zajedničkom cilju, kaže Zekić.

Čeka se i dolazak sportskog direktora, priča se o Portugalcu Joseu Botu, a Zekić ističe kako njegov dolazak neće ni malo poremetiti sve zacrtane planove koje ima oko prijelaznog roka i pojačavanja kadra.

Neće ni taj budući sportski direktor niti bilo tko od nas. Mislim da smo zauzeli stav da imamo kvalitetu i našu mladost i kad sve to ukomponiramo bit će svima bolje bit ćemo brži bolji dinamičniji i da ćemo svi uživati u boljem nogometu i želim da taj sportski direktor što prije dođe, kaže Zekić.

A do tada treba odraditi preostala dva kola i pokušat osvojiti maksimalan bodovni učinak protiv Varaždina i Slaven Belupa.

Utakmica Varaždin Osijek igra se u Varaždinu u nedjelju od 15 sati i bijelo-plavi će ponovno imati podršku svojih vjernih navijača i na stadionu Varteksa.