STV Live
Srijeda, 17. travanj 2024.
5°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Hrvatska

KRENULA IZBORNA KAMPANJA: Penava: ''Vrijeme je za pokret! Domovinski pokret!''

„Vrijeme je za pokret! Domovinski pokret!“, glavna je poruka poslana s konferencije za medije predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave na samom početku nacionalne kampanje tijekom koje će obići Hrvatsku.

Penava: ''Vrijeme je za pokret! Domovinski pokret!''
Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava

Predsjednik stranke Ivan Penava najavio je kako kampanja započinje na krajnjem istoku Hrvatske počevši od Iloka, Tovarnika i Cvelferije, a završit će na krajnjem jugu, na Prevlaci.

„Želimo poslati poruku da nam je važna cijela Hrvatska i da se nećemo, poput ostalih političkih stranaka, fokusirati na velika mjesta i gradove na kojima je koncentriran veliki broj ljudi, a samim time i glasova. Naše je polazište ruralni prostor koji je zanemaren, iseljen, zaboravljen i iz kojeg su ljudi otišli jer se o njima nije vodila briga. Već kroz današnje susrete vodit ćemo razgovore s našim Hrvaticama i Hrvatima, „običnim“ ljudima, razmijenit ćemo mišljenja i emocije, upoznati se s njihovim problemima te se podsjetiti tradicije i kulture našega naroda“, istaknuo je Penava te je dodao kako će tijekom nacionalne kampanje obići i sunarodnjake na području Bosne i Hercegovine.

Cijelom rutom držat ćemo se Hrvatske granice koja nažalost to više ni nije jer ju prelazi tko i kada to želi. Posjetit ćemo i mnoge poljoprivrednike i OPG-ovce počevši danas s Bapskom. Poslat ćemo poruku kakva Hrvatska treba biti, kakva može biti i da ona pripada nama te da ju želimo ostaviti našoj djeci, a ne tuđoj“, rekao je zaključno predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava te je pozvao medije i građane da prate Domovinski pokret koji će u osim u kombiju, Hrvatsku obići i hodajući, trčeći, i na biciklu i plivajući.

Tijekom kratke kampanje poslat ćemo signal da Hrvatska ima svoju budućnost, da imamo svoj put i da ga samo trebamo probuditi i prepoznati u sebi, dao je naglasiti Penava, poručivši hrvatskim građanima: „Ustanite i ostanite“.

Domovinski pokret krenuo je u nacionalnu kampanju, a susreti s našim ljudima dat će nam odgovore kako pokrenuti Hrvatsku da bude ljepša i da ostane naša – CRVENA, BIJELA I PRAVA!