STV Live
Srijeda, 01. prosinac 2021.
4°C
"Svaki neuspjeh je prilika za novi i pametniji početak." -H. Ford

Osječko-baranjska

HUMANITARNA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA KONJA „PRVI LIST“: Plemenite životinje u humanitarnoj ulozi

Zaljubljenici u fotografiju okupljeni u udrugu Istok u objektivu odlučili su pomoći prijateljima iz „4 Lista“ – udruzi koja provodi terapijsko jahanje.

Plemenite životinje u humanitarnoj ulozi
Plemenite životinje u humanitarnoj ulozi

Fotografirali su konje, a uratke će predstaviti i ponuditi na humanitarnoj izložbi simbolično nazvanoj „Prvi list“ u subotu i nedjelju od 18 do 22 sata u Staroj Pekari u osječkoj Tvrđi. Novac koji se prikupi namijenjen je za nabavku hranilice za konje

„To je vanjska hranilica u koju mi stavimo sijeno koje konji jedu pošto naši konji žive vani i želimo da uvijek imaju izvor hrane. Ta hranilica će zapravo spriječiti da kad kiša pada da im kisne sijeno te da tako ne trune sijeno, a isto tako onda oni manje gaze po tom sijenu jer kad jedu, jedu unutar te hranilice“ – kaže Adela Kolobarić, predsjednica Udruge „4 Lista“.

„U ovu priču smo se uključili zapravo slučajno, osobnim kontaktom između naše dopredsjednice i ljudi iz ove udruge koji rade uistinu jedan krasan posao, terapijsko jahanje i kad smo čuli kakav je problem odlučili smo se uključiti na način na koji mi možemo – fotografijom. Tako je rođena ideja o toj izložbi kroz koju prvenstveno želimo ukazati na ovaj problem, čak i skupiti nešto novca da se to riješi“ – istaknuo je Mario Mihaljević iz udruge Istok u objektivu.