STV Live
Subota, 22. lipanj 2024.
34°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Crna kronika

ZAVRŠENA OBDUKCIJA: Policija objavila: dva muškarca i žena optuženi za ubojstvo, udarali 25-godišnjaka rukama i nogama po glavi i tijelu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 25-godišnjak, 38-godišnjak i 39-godišnjakinja s područja Osijeka počinili kazneno djelo Ubojstvo. Naime, između 16. i 17. listopada u dvorištu stambene zgrade, u Županijskoj ulici u Osijeku počinitelji su tjelesno napali 25-godišnjaka zadavši mu više udaraca rukama i nogama po glavi i tijelu.

Policija objavila: dva muškarca i žena optuženi za ubojstvo, udarali 25-godišnjaka rukama i nogama po glavi i tijelu
Policija

Obavljen je očevid na mjestu događaja kao i nad počiniteljima dok je nad tijelom 25-godišnjaka po nalogu zamjenika županijskog državnog odvjetnika u Osijeku izvršena obdukcija u Kliničkom bolničkom centru Osijek na Odjelu za patologiju i sudsku medicinu.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave dok su počinitelji privedeni pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, beživotno tijelo muške osobe pronađeno je u utorak oko osam sati u dvorištu stambene zgrade u Županijskoj ulici u Osijeku. Da se radi o ubojstvu potvrdio je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Miroslav Dasović.

- Mogu vam sad reći da sam malo prije dobio informaciju kako su tri osobe uhićene zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dokazne radnje s obavljaju. Predmeti i tragovi bit će poslani Centru za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić u Zagreb i onda ćemo imati dosta više informacija. Ovo je sada preliminarno što vam mogu reći, rekao je Miroslav Dasović, zamjenik županijskog državnog odvjetnika.