STV Live
Utorak, 17. svibanj 2022.
16°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden

Osječko-baranjska

ROĐENDANSKA ČESTITKA GRADU BELIŠĆU: Poruke mira, života i radosti poslane pjesmom i plesom najmlađih

Volimo te svi i šaljemo pozdrave pune ljubavi – riječi su kojima su najmlađi stanovnici Belišća zaokružili svoju čestitku. U sklopu programa „Gradu za rođendan“ kojim se obilježavaju Dani grada, polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“ pjesmom i plesom prenijeli su iskrene poruke i zajedno s ostalim sugrađanima proslavili njegov rođendan.

Dvorište vrtića „Maslačak“ postalo je pozornica za brojne vrtićarce iz Belišća. Razigranom izvedbom napravili su pravu slavljeničku atmosferu, otjerali kišu i privukli gužvu kako bi svome gradu poslali najslađu čestitku.

- Cilj programa je zapravo da pokaže dječju radost u ovim pomalo čudnim vremenima i da s jedne strane, prije svega, zaželimo svako dobro našim sugrađanima, prije svega roditeljima, skrbnicima naše djece i da jednostavno rečeno pošaljemo poruku zapravo, poruku mira, poruku radosti, života što je zapravo svojstveno djeci rane i predškolske dobi, kaže ravnatelj DV "Maslačak" Zdenko Glasovac.

- To je naravno jednom gradu za rođendan u svakom slučaju jako velika čast da ovako ovi najmanji prirede program koji je uvijek raznovrstan, vesel, kaže zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković.

U glazbeno scenskom programu sudjelovalo je 160 belišćanskih mališana u pratnji 12 odgajateljica, a svojim nastupom oduševili su sve prisutne.