STV Live
Ponedjeljak, 11. prosinac 2023.
1°C
"Danas ljudi znaju cijenu svega, a vrijednost ničega" -O. Wilde

Crna kronika

ŠIRENJE SPRIJEČENO BRZOM INTERVENCIJOM VATROGASACA: Požar u krugu KBC Osijek, gorjelo na psihijatriji. Isključen tehnički uzrok nastanka požara!

Na Klinici za psihijatriju KBC-a Osijek u ponedjeljak navečer došlo je do požara. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je njegovo širenje, a više informacija o tome ima li ozlijeđenih osoba kao i o samom uzroku trebalo bi biti poznato nakon dovršenog očevida. U kratkom razgovoru jedan pacijent rekao nam je da su ih probudili i govorili da je došlo do požara. Kako nam je rekao zamjenik zapovjednika JVP Grada Osijeka Boris Banjan, dramatičnu dojavu da gori krovište psihijatrije KBC-a Osijek vatrogasci su dobili u 20:38. No, zatekli su požar u prizemlju u jednoj bolesničkoj sobi. Dvije su se osobe uspjele izolirati od požara, izbavili su ih vatrogasci i samo su se nagutali dima. Na intervenciju su izašli sa 3 vatrogasna vozila i 11 vatrogasaca, a stigli su za samo tri minute.

Požar u krugu KBC Osijek, gorjelo na psihijatriji. Isključen tehnički uzrok nastanka požara!
kbc

Kako su izvijestili iz policije, prilikom požara nitko nije zadobio vidljive ozljede, dok je liječničku pomoć naknadno, zbog udisanja dima, zatražilo pet osoba.

Tijekom jutra obavljen je očevid u suradnji sa inspektorima zaštite od požara kojim je isključen tehnički uzrok nastanka požara. Okolnosti se još utvrđuju.