Osječko-baranjska
BOGATSTVO BARANJSKE DOMAĆE GASTRONOMIJE: Proljetni vašar u Karancu – "Princeza pušnice" jedva izvagana!
Bogatstvo baranjske domaće gastronomije ponovno se moglo doživjeti i kušati u Karancu na 20. po redu Proljetnom vašaru, koji se održava na Cvjetnicu. Na sajamskim štandovima bili su tradicionalni suhomesnati proizvodi, vina, rakije, sirevi, med i slastice, a najveća atrakcija i ove je godine bio izbor najteže slanine - princeze pušnice.
Osječko-baranjska
GUŽVE NA TRŽNICAMA: Završne pripreme za Uskrs – šunka, jaja, mladi luk i rotkvice i ove godine na blagdanskim stolovima
ČEKAJU SE DAROVI: Uskrs stiže u osječki Zoološki vrt - gnijezdo za zeku je spremno!
VELIKI PETAK: Majstori kotlića za Osječane pripremili 2200 porcija fiš paprikaša