STV Live
Utorak, 16. travanj 2024.
5°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Glazba

SPEKTAKL U GRADSKOM VRTU: Rasprodan koncert Dine Merlina u Osijeku!

Kao što se i očekivalo, u svega desetak dana prodane su sve raspoložive ulaznice za osječki koncert Dine Merlina, koji će se održati 22. listopada u dvorani Gradski vrt!

Rasprodan koncert Dine Merlina u Osijeku!
Dino Merlin stiže u Osijek!

[29.08.2022.]

Nakon megaspaktakla koje je ovoga ljeta priredio u Crnoj Gori i Sloveniji, jedan od trenutačno najpopularnijih kantautora s ovih prostora, Dino Merlin, stiže u Osijek! Koncert će se održati 22.10. u dvorani Gradski vrt!

Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Adriaticket.

Pored live premijere najnovijih pjesama sa predstojećeg 12. studijskog albuma, donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi pratećeg benda, a vizualni dojam show-a upotpuniti će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim glazbenim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Ovaj umjetnik je u proljeće 2016. godine u okviru rekordne svjetske turneje “Hotel Nacional” priredio veličanstven koncert i spektakl za pamćenje u rasprodanoj dvorani Gradski vrt za rijeke fanova koji su tada pristizali iz cijele Slavonije, Osijeka, Vukovara, Vinkovaca, Zagreba, Novog Sada, Subotice, ali i drugih susjednih zemalja, Mađarske i Slovačke.

Već je poznato da publika na nezaboravim koncertima uživa u putovanju kroz glazbene priče Merlinove karijere, koja uspješno traje više od trideset godina. Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate muzičke karijere, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova ("Mi", "Dođi", "Jedan dan, jedna noć", “Krive karte” i “Kako da ti kažem”), koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika. 

Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom nakon više od šest godina ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje.