Osječko-baranjska
VRHUNSKI GASTRO DOŽIVLJAJ: Riba, paprika i mnoštvo posjetitelja na Ribarskim danima u Kopačevu
Gdje se ovih dana jede najbolja riba? Odgovor je samo jedan – u Kopačevu. Baranjci su i ovoga puta priredili vrhunski gastro doživljaj za sve svoje nove i stare goste. A posjetitelji su uživali u šaranu na rašljama, fišu i čobancu, vinima i domaćoj paprici…sve su to i još više tradicionalni, 25. Ribarski dani u Kopačevu.
Osječko-baranjska
DRUGI NAJVEĆI GRAD OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE: 786. rođendan Đakova – iz grada se više ne odlazi već se u njega doseljava
LOKALNI IZBORI: Mario Radić: „Jednoumlje je možda dobro za Sjevernu Koreju, ali ne i za Osijek“
KARIJERNI KORZO: Za kvalitetne radnike poslodavci se otimaju već na fakultetima