STV Live
Četvrtak, 18. kolovoz 2022.
36°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden

Sport

RUKOMET: RK Osijek spreman će dočekati Premijer ligu

Rukomet se na velika vrata vraća u Osijek, a premijer ligaš iz grada na Dravi počeo je pripreme za najelitnije natjecanje hrvatskog rukometa, u kojem će konačno od sljedeće jeseni uživo uživati i osječka publika!

RK Osijek spreman će dočekati Premijer ligu
RK Osijek spreman će dočekat Premijer ligu
Rukometaši Osijeka krenuli su u pripreme za početak premijer ligaške sezone nakon više od 12 godina!
 
Klub je odlično organiziran a novi trener, dosadašnji pomoćnik, Damir Eklić već na prvoj prozivci imao je kompletan igrački kadar. Nakon uvodnih priprema stručni stožer će vidjeti treba li momčadi i na kojim pozicijama nova pojačanja. Osijek je već i dogovorio neke jake utakmice poput sraza sa Nexeom a one će dati odgovore koliko je ekipa kvalitetna za borbu u najjačem rangu natjecanja, iako su to Osječani pokazali i u prošloj sezoni kada su u Kup natjecanjima ravnopravno parirali Varaždinu i Sesvetama.
 
Osječani neko vrijeme neće moći računati na desnog vanjskog igrača Frana Čurića radi ozljede koljena, ostali igrači su zdravi i spremni. Bijelo-plavi odigrat će 10ak pripremnih ogleda, a očekuje se i jaki turnir u Osijeku u mjesecu rujnu pred početak Premijer ligaške sezone! Publika na Zrinjevcu tako će ponovno nakon više od 12 godina u svojoj dvorani moći uživati u nastupima Osijeka sa najjačim hrvatskim klubovima kao što su PPD Zagreb i Nexe.