STV Live
Subota, 22. lipanj 2024.
35°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

ZADNJA UTAKMICA ZA KAPETANA ŠKORIĆA: Šibenik mora pasti u Gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka u subotu će ponovno biti domaćin u Gradskom vrtu i to protiv sastava Šibenika. Osijek dugo već čeka na pobjedu i izlazak iz krize a sutrašnja utakmica stavlja se pod imperativ osvajanja sva 3 boda.

Šibenik mora pasti u Gradskom vrtu
Šibenik mora pasti u Gradskom vrtu

Osječani su u velikoj rezultatskoj i igračkoj krizi i pobjeda protiv momčadi sa Šubićevca nameće im se kao veliki imperativ, jer bi u protivnom već nakon ovog 26. kola mogli izgubiti poziciju, koja vodi u europska natjecanja.

Momčad se mora bacati na glavu i od prve minute krenuti po pobjedu i vjeruju u klubu kako su spremni to učiniti.

Trener Borimir Perković ističe kako on ne poznaje što je to pritisak i ne priznaje pritisak u nogometu.

- Ne želim da me pritisak sputava pokušavam djelovat na svoje igrače nema grča i pritiska pa igramo nogomet imamo milion treninga igramo 15 godina zašto pritisak, ja sam sretan kad dolazim na stadion i trening jedva čekam da krene utakmica hoću da moji igrači uživaju igrat nogomet i na treningu i na utakmici da budu sretni, kaže trener NK Osijek Borimir Perković.

- Pokazalo se da nam je svaka utakmica ključna ali definitivno da nam ova pobjeda je imperativ nismo 7 utakmica pobijedili to je ozbiljan niz koji je definitivno loš za sve nas i klub i navijače imamo imperativ pobjede i nadam se  da ćemo doći do nje, kaže Mihael Žaper.

Momčad sutra mora biti spremna od prve minute napasti protivnika i dati sve od sebe u napadačkoj igri kako bi što prije zabila gol.

Na sutrašnjoj utakmici protiv Šibenika posljednje minute imat će kapetan Bijelo-plavih i rekorder po broju nastupa Mile Škorić koji će karijeru nastaviti u Kini.

- Mile Škorić će igrat sutra i fokusiran je na tu utakmicu ta energija i voljni moment je kod cijele ekipe a kod njega najveća on se ističe najviše i skidam mu kapu on je u fokusu za tu utakmicu i ja sam uvjeren da će on sutra odigrati jako dobro, kaže Perković.

Bit će nekih promjena u momčadi no očekuje se velika borba u želji za osvajanjem 3 boda i konačnim prekidom crne serije bez pobjede koja traje više od 5 utakmica.

Susret Osijek Šibenik igra se u subotu od 16 sati.