STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
11°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Ljepota

ŠTO ŠARENIJE, TO BOLJE: Trendovi za proljeće/ljeto 2024., kada je moda u pitanju, nose sa sobom brojne inovacije i osvježenja

Trendovi za proljeće/ljeto 2024., kada je moda u pitanju, nose sa sobom brojne inovacije i osvježenja, što šarenije, to bolje. Neke od predloženih modnih kombinacija butika „Šmizla“ ukomponirajte u svoj modni stil.

Trendovi za proljeće/ljeto 2024., kada je moda u pitanju, nose sa sobom brojne inovacije i osvježenja
Trendovi za proljeće/ljeto 2024. kada je moda u pitanju nose sa sobom brojne inovacije i osvježenja

Lepršave maxi suknje s 3D detaljima

Vrijeme je da se vratimo lepršavom stilu. Idealne za sve prilike, one poslovne ili ležerne…
Lepršave suknje  s 3D aplikacijama upotpunit će jednostavnost materijala u svim bojama i istaknuti eleganciju koju imate u sebi. Uz dodatak bezvremenskog remena ili zanimljivog komada nakita ovo je top kombinacija…

Business look

Dame koje žele business looku dodati ležerniju notu, razveselit će vijesti da je spoj poslovnog i opuštenog jedan od najvećih proljetnih trendova. Poslovne kombinacije za nadolazeće proljeće baziraju se na opuštenim  materijalima u svim kombinacijama boja. Preporučuju se odijela uz usku bluzu ili top.

Što šarenije, to bolje

Ovog proljeća dolaze i nove promjene. Zastupljene su šarene boje bilo da se radi o elegantnoj kombinaciji ili ležernom stilu. Za jednu dnevnu kombinaciju svakako odaberite neke od sunčanih nijansi koje vam daju svježinu izgleda ali nije greška upotpuniti kombinaciju sa zlatnim prslukom za dozu elegancije. Ovu casual varijantu možete podići na višu razinu dodatkom laganog kardigana.