STV Live
Petak, 01. ožujak 2024.
18°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Osječko-baranjska

FOND NAGRADA 11150 EURA: U petak se otvara natječaj za ''Najbolju poduzetničku ideju''

Svake godine u Osječko-baranjskoj županiji je između četiristo i petsto novih malih poduzeća, najviše u poljoprivredi i prerađivačkoj industriji. Mnoge od njih su i kooperanti za veće regionalne tvrtke, a sve počinje dobrom poduzetničkom idejom. Najbolje ideje i ove će godine nagrađivati Osječko-baranjska županija uz pomoć sponzora. Natječaj će biti objavljen u petak i bit će otvoren 45 dana.

U petak se otvara natječaj za ''Najbolju poduzetničku ideju''
photo_2023-10-17_10-44-35

- Na natječaj se mogu javiti sve fizičke osobe, koje razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, ali i poduzetnici početnici koji posluju kraće od godinu dana od trenutka objave natječaja. Potrebno je dostaviti da je prebivalište na području županije, i jedan sažetak poslovnog plana, a one osobe koje ne znaju same izraditi poslovni plan mogu se obratiti ili u Upravni odjel za gospodarstvo, ili našim poduzetničkim centrima, kaže pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Osječko-baranjske županije Ivana Katavić Milardović.

- Ove godine fond nagrada iznosi 11 tisuća 150 eura. Prva nagrada je dvije tisuće eura, druga tisuću i petsto, treća tisuću, i imamo devet po 665 eura, kaže zamjenik župana osječko-baranjskog Mato Lukić.