STV Live
Srijeda, 17. travanj 2024.
6°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Crna kronika

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: U prometnoj nesreći kod Vinkovaca smrtno stradao 29-godišnjak iz Osijeka

Jutros u 4,24 policijski službenici Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave vukovarsko-srijemske zaprimili su dojavu o prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti na izlazu iz Vinkovaca prema Ivankovu u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila.

U prometnoj nesreći kod Vinkovaca smrtno stradao 29-godišnjak iz Osijeka
U prometnoj nesreći smrtno stradao vozač automobila FOTO: MUP

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici te djelatnici hitne medicinske pomoći i JVP Vinkovci te je obavljen očevid.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 24. listopada oko 3,30 sati 29-godišnjak iz Osijeka upravljao osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka krećući se Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova. Dolaskom do zavoja gdje je prometnim znakom izražen obavezan smjer kretanja ulijevo, nastavio je kretanje ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj i završetak asfalta) sletio na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede.

Vozač je preminuo na mjestu događaja.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru.

O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.