STV Live
Petak, 14. lipanj 2024.
11°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

OSIJEK OPET IGRAO SAMO DRUGO POLUVRIJEME: Zekić: ''Nadam se da će neki igrači sjesti sami sa sobom i vidjeti koliko trenutno pridonose klubu''

Nogometaši Osijeka nisu uspjeli ostvariti pobjedu u 15. kolu prvenstva te su nastavili niz od 3 utakmice bez trijumfa. Bijelo-plavi su osvojili samo bod protiv Lokomotive na Opus Areni, a i njega su spašavali u samoj završnici utakmice.

Zekić: ''Nadam se da će neki igrači sjesti sami sa sobom i vidjeti koliko trenutno pridonose klubu''
Razočarani Mierez

Posjeta na Opus Areni protiv Lokomotive unatoč kiši i lošem vremenu bila je opet sasvim pristojna, gotovo 5 tisuća gledatelja, a Osijek u samo 3 dana poslije Hajduka nije uspio se vratiti na pobjedničke staze. Ponovilo se opet loše poluvrijeme u kojem je Osijek gubio, a onda u nastavku pokušavao svim snagama doći do preokreta.

Uspjeli su bijelo-plavi samo zabiti za 1-1 preko Ivana Fiolića u 87. minuti.

Prvo poluvrijeme to je već nekakav obrazac, jako loše. Ulazak loš u svim fazama nogometa, i s loptom i bez lopte, bez agresije bojažljivo bez drugih lopti. Primimo gol, opet radimo rošade. Malo sam umoran za to već, ali šta da radim moram probati. Mislio sam da možemo i nešto više od toga boda ali je tako kako je, rekao je trener Zoran Zekić nakon susreta.

Osijeku sada slijedi prvenstvena stanka i možda najbolja prigoda da trener Zekić dodatno posloži momčad i svoje zamisli prenese na igrače, ali ističe kako pojedinci moraju raditi sami sa sobom.

- Imamo sada dva tjedna da se pripremimo dobro i promislimo malo o nekim detaljima i nadam se da će neki igrači sjesti sami sa sobom i vidjeti koliko trenutno pridonose klubu. Ja sam svjestan da nije bajno i da sad trenutno moramo patiti i mi i navijači i igrači i to je sad naš trenutak, ističe Zekić.

Ono što je za Osijek dobro, kada ne ide dobro kao u prošlom mandatu je guranje mladih igrača i Zekić će im sve više davati prigodu i u nastavku sezone.

Osijek je tako ostao na petom mjestu na ljestvici, a navijači koji su stalno uz klub vjeruju kako će poslije prvenstvene stanke ipak momčad ponovno krenuti u pozitivan niz, iako im slijedi gostovanje kod Dinama u Maksimiru.

Uz podršku igračima nastavlja se i skandiranje: ''uprava odlazi''.