STV Live
Utorak, 17. svibanj 2022.
16°C
"Učinite svaki dan svojim remek djelom." -J. Wooden

3. Vatrogasna biciklijada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Kešinci u suradnji sa UBR Pedala Kešinci, organizira 3. "Vatrogasnu biciklijadu", koja će se održati u nedjelju, 15.05.2022. godine sa početkom u 10,00 sati ispred vatrogasnog doma.

Biciklijada je zamišljena na način da se rutom vožnje od 34 km povežu sva sela općine Semeljci, asfaltnim i poljskim putovima, normalnim režimom prometa, jednom prometnom trakom i to slijedećim redom:
- KEŠINCI, SEMELJCI, KORITNA, ŠODOLOVCI;
- poljskim putem kroz šumu sve do lovačke kuće Tomin hrast (gdje je i prva okrjepa sudionika);
- šumskim putem do ŽC-4148, koja nije asfaltirana, između mjesta Markušica i Mrzović – MRZOVIĆ (gdje je druga, kraća okrjepa sudionika);
- MRZOVIĆ, VRBICA, KEŠINCI, do vatrogasnog doma gdje je i kraj biciklijade.

Za vrijeme kretanja po asfaltiranim cestama sudionici će biti pod pratnjom djelatnika Policijske postaje Đakovo.

Na biciklijadi naravno, mogu sudjelovati svi, ali prvotna zamisao je da sudjeluje što više vatrogasnih društava sa svojim predstavnicima pošto je ista organizirana u svibnju, mjesecu zaštite od požara, a cilj je druženje vatrogasaca i svih sudionika.
 
Po završetku biciklijade u šatoru ispred doma DVD-a Kešinci biti će organiziran ručak za sve sudionike, te nastavak druženja.

Kotizacija za biciklijadu iznosi 50 kuna po sudioniku, a u istu je uključen bon za ručak, bon za jedno piće i majica. Prvih 100 prijavljenih imati će osiguranu majicu, a trebali bi se što prije prijaviti, najkasnije do 05.05.2022. godine i reći veličinu zbog pravovremen narudžbe istih. Prijaviti se možete i nakon toga roka, ali ne garantiramo da će te dobiti majicu i to najkasnije do 12.05.2022. godine i to:
-na broj mobitela tajnika: 098/9257-217
-na mail adrese:
[email protected]
[email protected]
 
Plaćanje kotizacija i preuzimanje bonova i majica je na dan biciklijade od 08,30 do 09,30 sati.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje da se na vrijeme prijave zbog kvalitetne organizacije, a posebno oni koji žele majicu. Djeca do 14 godina mogu sudjelovati u pratnji roditelja ili osobe starije od 18 godina kojima su povjereni, uz obvezno korištenje zaštitne kacige. Također svi sudionici dužni su se pridržavati propisanih mjera stožera.

Za više informacija obratite se tajniku na gore navedeni broj mobitela.