STV Live
Subota, 23. rujan 2023.
18°C
"Danas ljudi znaju cijenu svega, a vrijednost ničega" -O. Wilde

Cinema Posh Store

Dosadili su vam vaši božićni ukrasi i kuglice, želite drugačiju boju ukrasa ili nove oblike, no promjena je skupa? Vratimo naše stare stvari u upotrebu, reciklirajmo te zajedno pomozimo prirodi i smanjimo konzumerizam u blagdansko vrijeme.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na Cinema Posh Storu, donesite svoje stare ukrase, svijećnjake, kuglice, nakit, lampice i sve druge božićne ukrase koje želite ponuditi, darovati ili zamijeniti.

Također, pozivamo i sve kreativce koji sami izrađuju ukrase i nakit od recikliranih i prirodnih materijala da nam se pridruže te ukoliko žele, održe radionicu izrade ukrasa od tih materijala. Svi volimo izrađivati i stvarati nešto svojim rukama te osjetiti zadovoljstvo dok gledamo ono što smo sami napravili. Naučite nas kako!
Kino Urania vam nudi divan prostor i mogućnost razmjene starih stvari s drugim ljudima za one nove s kojima ćete stvoriti neke nove lijepe uspomene.

U sklopu Posh Stora održati će se i radionica izrade božićnih ukrasa za djecu koje će djeca moći ponijeti kući, pokloniti nekome ili ukrasiti prostorije našeg kina.

Tijekom adventa palimo četiri svijeće i zato će se naš Posh Store održavati u 4 termina, a svaki termin će trajati onoliko dana koliko je tjedana ostalo do Božića.

Termini održavanja:

1.       27.11. – 30.11. u vremenu od 16-20 h

2.       4.12.- 6.12. u vremenu od 16-20 h

3.       10.12. i 11.12 u vremenu od 16-20 h

4.       18.12. u vremenu od 16-20 h

Sve zainteresirane molimo da nam se jave na mail [email protected] najkasnije dva dana prije termina za koji su zainteresirani kako bismo mogli osigurati dovoljan broj stolova za sve zainteresirane. Sudjelovanje se naplaćuje simboličnih 20 kn za korištenje prostora kina.

Želite li darovati ukrase određenoj udruzi ili našem kinu, znate gdje nas možete pronaći

Do
đite i uživajte s nama u blagdanskom raspoloženju!

Cinema Posh Store