STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
21°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!

Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, za svoje osmo izdanje koje će se održati 20. i 21. listopada 2023. u osječkom kinu Urania, u potrazi je za tajnim gledateljima! Ideja je na poseban način angažirati publiku i dobiti dragocjene informacije o tome kako publika vidi RUNDU.

Prijava je otvorena za filmsku publiku i za one koji će to tek postati. Za tajnog je gledatelja najbitnije da se voli igrati, promišljati, analizirati, dijeliti svoje mišljenje i da želi doprinijeti reviji hrvatskog kratkog filma u Osijeku. Osnovna je stvar da se ni sa čim ne ističe pa će prijava biti anonimna kao i sve informacije koje tajni gledatelj iznese. Od tajnog gledatelja očekuje se da prouči zadane elemente koje će analizirati prije nego što dođe na Filmsku RUNDU.

U središtu je doživljaj osobe koja, prema unaprijed zadanim kriterijima, objektivno odgovara na pitanja o programu, logistici, promociji i atmosferi same revije. Nakon manifestacije, održat će se druženje na kojemu će se okupiti svi tajni gledatelji te će zajedno s organizatorima raspravljati o dobivenim rezultatima. Filmska RUNDA će pomoću rezultata oblikovati buduće programe i unaprijedit dosadašnji pristup publici.

Poziv je dio aktivnosti vezan uz angažman publike, uz selektiranje programa i nagradu publike. To je poziv na dijalog i razumijevanje, zajedničku analizu stanja i istraživanje. Bitno je saznati sve što je potrebno za bolje razumijevanje publike i podizanje kvalitete sadržaja za buduće zajedničke pothvate.

Prijave su otvorene do 16. listopada 2023. Ispunite obrazac pričekajte daljnje upute i postanite naš tajni gledatelj!

Filmska RUNDA traži tajnog gledatelja!