STV Live
Srijeda, 20. listopad 2021.
14°C
"Cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol." - Aristotel

''Fotografija Vukovarsko-srijemske županije za kalendar 2022. godine''

Vukovarsko-srijemska županija je u povodu nadolazećeg Dana Vukovarsko-srijemske županije, na svojim službenim stranicama objavila poziv za sudjelovanje u izboru najljepših fotografija s područja Vukovarsko-srijemske županije pod nazivom „Fotografija Vukovarsko-srijemske županije za kalendar 2022. godine“. Poziv je otvoren od 06. listopada do 31. listopada 2021. godine.

CILJ POZIVA

Cilj je fotografijom prikazati ljepotu Vukovarsko-srijemske županije u različitim godišnjim dobima, njenu bioraznolikost, parkove, znamenitosti, manifestacije i sve ono što će dodatno učiniti ju prepoznatljivom većem broju javnosti.

 

SUDIONICI

Svi punoljetni kreativci/ke, amateri/ke i profesionalci, fotografi/kinje, koji su državljani/ke Republike Hrvatske.

 

TEMA

„Fotografija Vukovarsko-srijemske županije za kalendar 2022. godine“ omogućuje autorima/cama široki kreativni izražaj. Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Vukovarsko-srijemske županije i to prema sljedećim temama: godišnja doba, manifestacije, parkovi, rijeke, kulturno-povijesne znamenitosti, tradicijski običaji, ruralni i etno motivi.

 

IZBOR NAJLJEPŠIH FOTOGRAFIJA

Najljepših 13 fotografija (jedna naslovna fotografija kalendara i 12 fotografija za svaki mjesec kalendara) odabrati će žiri Vukovarsko-srijemske županije, dok će na temelju najviše prikupljenih „lajkova“ na društvenoj mreži Facebook biti odabrana 1 fotografija.

Mogućnost prikupljanja „lajkova“ biti će moguća u periodu od 01. studenog do 07. studenog 2021. godine, na službenoj facebook stranici „Vukovarsko-srijemska županija“.

Uvjete i način predaje fotografija pogledajte OVDJE.

''Fotografija Vukovarsko-srijemske županije za kalendar 2022. godine''