STV Live
Srijeda, 17. travanj 2024.
6°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Kino pod zvijezdama

Savjet mladih Grada Osijeka i Savjet mladih Osječko-baranjske županije kod secesijskog zdenca 30. lipnja i 1. srpnja od 21:00h organiziraju tradicionalni događaj Kino pod zvijezdama.

Članovi Savjeta mladih Grada Osijeka i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije najavljuju projekt „Kino pod zvijezdama“, a koji će se održati kod secesijskog zdenca (Šetalište kardinala Franje Šepera). Ovaj prepoznatljiv događaj već godinama izaziva velik interes građana Osijeka i okolice koji u potpuno drugačijem okruženju imaju priliku pogledati čak četiri filma raspoređena na dva dana, i to potpuno besplatno! 

Cijeli događaj započet će sutra, 30. lipnja u 21:00h, projekcijom animiranog, pustolovnog filma „DC league of super-pets“, koji je namijenjen za naše najmlađe. Odmah nakon toga, oko 22:45, slijedi drama/komedija „A man called Otto“ s Tomom Hanksom u glavnoj ulozi. 

Drugi dan događaja otvara se 1. srpnja u 21:00h projekcijom popularne akcijske komedije „Hitman's wife's bodyguard“. Istim ritmom projekcije se nastavljaju pa se od 23:00h prikazuje film „The gentlemen“ s više nominacija u kategoriji akcijskih filmova.

Pozivamo građane da, uz organizirane stolice, ponesu sa sobom dekice ili prostirke kako bi uživali u punom doživljaju ovogodišnjeg Kina pod zvijezdama!

Kino pod zvijezdama