STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
19°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Najbolji maturantski slogan

Savjet mladih Grada Osijeka i Savjet mladih Osječko-baranjske županije od 8. svibnja organiziraju tradicionalni natječaj za najbolji maturantski slogan.

Članovi Savjeta mladih Grada Osijeka i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije najavljuju projekt „Najbolji maturantski slogan“. Ovaj prepoznatljiv projekt nagradni je natječaj koji izaziva veliki interes maturanata koji prijavljuju svoje šaljive slogane koje nose na majicama zadnji dan srednjoškolskog obrazovanja.

Na području Osijeka Savjet mladih Grada Osijeka osigurao je tri nagrade te će maturanti moći osvojiti iznos od 265,00 eura za slogan prve nagrade, 130,00 eura za slogan druge nagrade i 75,00 eura za slogan treće nagrade. Maturanti na području ostatka županije (Đakovo, Donji Miholjac, Belišće, Valpovo, Našice, Beli Manastir) bit će nagrađeni također s tri nagrade. Nagrade je osigurao Savjet mladih Osječko-baranjske županije, a nagrada za osvojeno prvo mjesto iznosit će 265,00 eura, drugoplasirani slogan osvojit će iznos od 130,00 eura, dok će trećeplasirani slogan osvojiti iznos od 75,00 eura.

Prijave počinju 8. svibnja 2023. i traju sve do 13. svibnja 2023. u 23:59h. Nakon toga, 15. svibnja, slijedi objava svih prijavljenih slogana sukladnih pravilima natječaja. Slogani će biti objavljeni na Facebook stranicama Savjeta mladih Grada Osijeka i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije. „Najlajkanijih“ pet slogana do 20. svibnja u 23:59 će ući u finale, a Povjerenstvo imenovano od strane organizatora odabrat će one najbolje za 2023. godinu! Konačni rezultati bit će objavljeni 23. svibnja, čime će dobitnici imati priliku za dodatno slavlje na Norijadi!

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se putem poveznice u nastavku: https://forms.gle/7hHZxkhWf4NTW38z8

 

PRAVILA NATJEČAJA:

·         prijaviti se mogu maturanti s područja Osijeka i Osječko-baranjske županije

·         maturanti mogu poslati maksimalno tri slogana po razredu

·         slogani ne smiju biti uvredljivi po bilo kojoj osnovi

·         glasanje za maturantske slogane vršit će se na Facebook stranicama Savjeta mladih Grada Osijeka (https://www.facebook.com/SavjetMladihGradaOsijeka; za škole s područja Osijeka) i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije (https://www.facebook.com/Savjet.mladih.OBZ; za škole s područja ostatka Županije), a 1 lajk vrijedi 1 glas

·         slogane sa sumnjivim lajkovima Povjerenstvo ima pravo diskvalificirati s natječaja

·         među sloganima s najviše lajkova (po 5) Povjerenstvo će odabrati dobitnike prve tri nagrade s područja Osijeka i Osječko-baranjske županije

Najbolji maturantski slogan