STV Live
Četvrtak, 23. svibanj 2024.
18°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Osijek: privremena regulacija prometa

Zbog početka radova na izgradnji podzemne kabelske tramvajske infrastrukture u Ulici cara Hadrijana i Ulici Matije Gupca u Osijeku, od 16. se listopada do 17. prosinca 2023. na predmetnoj dionici uspostavlja privremena regulacija prometa, sukladno Prometnom elaboratu, Privremena regulacija prometa za vrijeme radova na modernizaciji i izgradnji kabelske tramvajske infrastrukture u gradu Osijeku; etapa 3-Ulica cara Hadrijana – Matije Gupca, broj projekta 58-3/2023, izrađenog od strane trgovačkog društva RENCON d.o.o., Osijek.

S tim u svezi, od 16. listopada do 17. prosinca 2023. godine:

-          Pješački promet na južnom nogostupu u Ulici cara Hadrijana na dionici od pješačkog prijelaza kod remize (Četverolist) do Ulice kralja P. Svačića odvijat će se otežano u zoni radnih jama za bušenje prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

 

-          na dionici Ulice cara Hadrijana od Ulice kralja Petra Svačića do Ulice J. Huttlera, Trga bana J. Jelačića do Prolaza Snježne Gospe u zaštitnom pojasu nerazvrstane ceste u zoni radnih jama za bušenje, te zbog zadržavanja radnih strojeva na kolniku ceste u zoni radova, cestovni promet će se odvijati otežano prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa.

 

-          na dionici Ulice Matije Gupca od Prolaza Snježne Gospe do Banove ulice promet će se privremeno i povremeno u zoni izvođenja radova (radnih jama za bušenje u kolniku ceste) odvijati otežano uz postavljenu privremenu regulaciju.