STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
21°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Pannonian Challenge

Pannonian Challenge poziva te na veliki tulum u gradu. Od 16. do 18. lipnja u osječki skate park dolaze oni kojima Pannonian teče kroz vene – to su sportaši i sportašice iz Mađarske, Češke, Slovenije i Hrvatske, a među njima je i Marin Ranteš, sportaš koji najbolje zna kako se vozi u najbolje opremljenom skate parku u ovom dijelu Europe. Tako će predstavnici ekstremnog sporta tijekom petka i subote odmjeriti snage u skate, inline i BMX kategoriji, a tijekom subotnjeg dana održat će se i prvenstvo Hrvatske u BMX-u. 

Uz bogat sportski nagradni fond koji ove godine vrijedi čak 5.000 eura, 24. izdanje festivala ugostit će i domaće predstavnike DJ scene. 

Ulaz na sportski i glazbeni program su besplatni, a svi sadržaji organizirani su u skate parku.

Tijekom festivala, u petak 16. lipnja, održat će se „Urban Sport and Culture Volunteers“ konferencija koja je dio Erasmus+ projekta USCVol kojeg provodi Udruga Pannonian. 

Mnogi 16. lipnja slave kao dan najružnijih pasa, dan svježeg povrća, svjetski dan tapasa i nacionalni dan slatkiša, a mi 16. lipnja slavimo kao prvi dan 24. izdanja Pannonian Challengea.

Pannonian Challenge