STV Live
Srijeda, 20. listopad 2021.
15°C
"Cilj mudrog nije da osigura zadovoljstvo, već da izbjegne bol." - Aristotel

Rotary klub J.J.Strossmayer Osijek: End Polio Airport Run

Rotary klub J. J. Strossmayer uz poštivanje svih epidemioloških mjera, organizira humanitarnu utrku End Polio Airport Run Osijek 2021. Humanitarna je ovo utrka organizirana s ciljem brige i zaštite zdravlja naše djece kojom nastavljaju s podrškom svjetskom programu borbe protiv dječje paralize koju provodi Rotary International pod nazivom End Polio Now.

Humanitarni projekt ima i lokalni karakter te će dio prikupljenih sredstava od donacija i kotizacija, biti uplaćen Udruzi za terapiju i aktivnosti pomoću konja MOGU Osijek. Primarni je cilj Udruge - poboljšanje ukupne kvalitete življenja putem programa terapijskog, rekreacijskog i sportskog jahanja  za djecu s teškoćama u razvoju, osobe s invaliditetom, djecu i mlade s poteškoćama u učenju i problemima u ponašanju. Osim humanitarnog karaktera, cilj ovog projekta je i podići svijest građana o važnosti fizičke aktivnosti.

Uz glavnog organizatora Rotary klub Osijek J. J. Strossmayer, tehničku će podršku pružiti udruga Run4Fun.  Riječ je o utrci ukupne dužine 5 km ili 10 km (ovisno o željama i mogućnostima) čiji je start predviđen za 17.00 sati, dok je za naše najmlađe spremna staza duga 300 m u točno 16.30.

Svaki natjecatelj uvršten na startnu listu dobiva: službenu majicu utrke, jedinstvenu sudioničku medalju (u cilju utrke), personalizirani startni broj, elektronsko mjerenje i obradu rezultata te okrepu na startu i cilju utrke.  Kotizacija za utrke na 5/10 km - 100,00 kn, a prijava na dječju utrka  300 m besplatna je. Prijave preko sustava Stotinka.hr.

Više o utrci, kao i samu prijavu možete naći na adresi https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/3868, ali i na stranici https://www.facebook.com/RotaryStross

Stoga pozivamo sve vas kojima je stalo zaštiti zdravlje naše djece i podići svijest o važnosti fizičke aktivnosti da nam se pridružite  16. listopada 2021. na pisti Zračne luke Osijek.

Rotary klub J.J.Strossmayer Osijek: End Polio Airport Run