STV Live
Nedjelja, 19. svibanj 2024.
22°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Trodnevni seminar nove evangelizacije: ''Podsjeti me: tko je ljubav?'' u Osijeku

Zajednica „MOLITVA i RIJEČ“ – Područna zajednica Osijek, organizira trodnevni seminar nove evangelizacije.

Seminar će se održavati od 27. do 29. listopada 2023. godine u kući Zajednice Molitva i Riječ u Osijeku u Vodeničkoj 23a s početkom:

Petak.......               27. listopada 2023. u 19:00 sati

Subota.....              28. listopada 2023. u 16:00 sati

Nedjelja...               29. listopada 2023. u 16:00 sati

Voditelji seminara su Ivica Lulić, dipl.kateheta i predsjednik Matične vrhovne uprave Zajednice Molitva i Riječ, evangelizator te članovi Zajednice Molitva i Riječ iz Osijeka.

 

Ulaz je slobodan i nije potrebna prijava. Dobrodošli!


Isus je u Evanđelju rekao da su dvije najveće zapovijedi u zakonu: „Ljubi Gospodina Boga svojega svim srcem svojim, i svom dušom svojom i svim umom svojim.“ i „Ljubi svoga bližnjega kao sebe samoga.“ Pitanje koje trebamo sebi postaviti je znam li doista što ili tko je to ljubav? Što to znači ljubiti sebe a onda ljubiti drugoga? Kako to provesti u životu? Jesam li zaspao u svojim navikama, svakodnevici, zatvoren u svoj mali komforni svijet i baš me briga za druge? Hoću li otvoriti prozore i dati priliku svojoj duši da prodiše novim životom?

Gdje sam ja u ovom trenutku? U kojem smjeru ide moj život? Što mogu i kako promijeniti i popraviti? Ne boj se postaviti prava pitanja odlučujuća za tvoj život! A u zajedništvu s onim koji je Istina naći ćemo i prave odgovore!

Dođi i učini nešto jako dobro za sebe!

Trodnevni seminar nove evangelizacije: ''Podsjeti me: tko je ljubav?'' u Osijeku