STV Live
Subota, 22. lipanj 2024.
24°C
"Izaberi posao koji voliš, i nećeš morati raditi ni dana u životu" -Konfucije

Sport

PRIZNANJA ZA TRUD I USPJEHE: Andrej Kedveš i Ivana Prugović najsportaši Đakova za 2023. godinu

Proglašeni su najbolji sportaši, sportašice i sportski kolektivi grada Đakova i Đakovštine za 2023. godinu. Dodjelu nagrada organizirala je Zajednica športskih udruga i grad Đakovo, a dodijeljene su u kategorijama mlade nade, najbolja sportašica i sportaš, najbolja ženska i muška ekipa te najbolji trener.

Važan trenutak u karijeri svakog sportaša. Počast i priznanje vlastite sredine za ostvarene sportske rezultate.

Andrej Kedveš iz Kickboxing kluba Blitz najbolji je sportaš grada Đakova za 2023. godinu. Još su bili nominirani Vlado Blažević iz Ju jitsu kluba „Factory“ i Ivan Vulić iz Rukometnog kluba Đakovo.

Nagradu za najbolju sportašicu primila je Ivana Prugović iz Ženskog kuglačkog kluba Đakovo, dok su nominirane još bile Anja Belvanović iz Teniskog kluba Đakovo i Nora Filić iz Ju jitsu klub Factory.

Najbolja muška ekipa je Košarkaški klub Đakovo, dok su najboljom ženskom ekipom u protekloj godini proglašene juniorke Teniskog kluba Đakovo.

Za najboljeg trenera u 2023. godini izabran Vedran Mandarić, a mladim nadama Ivan Bobetić, Dora Belvanović, Andreas Majdiš i Franko Perković.

U tradicionalnom izboru najsportaša grada Đakova sudjeluje i Sportska zajednica Osječko-baranjske županije, koja dodjeljuje nagradu za izniman doprinos razvoju i promociji sporta u gradu Đakovu. Ovogodišnji dobitnik nagrade je Antun Francem.