STV Live
Nedjelja, 16. siječanj 2022.
0°C
"Nikada nećete moći pobjeći od svog srca. Zato je bolje slušati što ima za reći." -P. Coelho

Sport

OSIJEK ŽELI POBJEDU: Bjelica: ''Znamo svi što nam utakmica sa Slaven Belupom donosi!''

Mjesec prosinac počet će vrlo važnom utakmicom Kupa Hrvatske u kojoj Osijek želi uspjeh i plasman na proljeće među četiri najbolje momčadi u tom natjecanju.

Bjelica: ''Znamo svi što nam utakmica sa Slaven Belupom donosi!''
NK Osijek želi novu pobjedu i polufinale Kupa

Pobjeda protiv Lokomotive i dobra igra sigurno im je donijela samopouzdanje i još veću sigurnost za pobjednički gard koji grade iz utakmice utakmicu.

"Kada uzmemo u obzir da je ekipa zabila gol i s igračem manje još tamo kod Lokomotive, pa sada prokret kao i protiv Gorice, smaopouzdanje nam stalno raste i vjerujem da će biti i bolje. Vjerujem i idemo po pobjedu uvijek svih 90 minuta i točno znamo što želimo", kaže Amer Hiroš.

Trener Bjelica zadovoljan je reakcijom svojih igrača. Za sastav će imati velik izbor igrača, jer u Kupu mogu nastupiti i Bartolec, Mierez i Bočkaj koji zbog 3 žuta kartona nemaju pravo nastupa protiv Gorice sljedeće kolo.

"Veliki široki izbor, za mene luksuz u izboru u svim pozicijama, 26 spremnih igrača za utakmicu. Znamo svi što nam utakmica sa Slaven Belupom donosi! Maksimalno smo fokusirani i vjerujem da ćemo opet pokazati dobru igru i da ćemo proći u sljedeće sljedeće kolo", kaže trener NK Osijek Nenad Bjelica.

Slaven Belupo vodi najdugovječniji Osijekov trener Zoran Zekić, koji sigurno dobro poznaje Bijelo-plave. Svoju je ekipu igrački podigao, i sigurno će imati što sutra pokazati u Gradskom vrtu.

Osijek pak želi visoko pritisnuti protivnika od prve minute, kao što je to bilo i s Lokomotivom, ističe Bjelica.

"To je naš način kako igramo visoki pritisak na protivnika i to će biti sutra naš plan, pokušati im ne dati izlazak iz svoje polovice i biti bolji od njih. Ne znam kako će oni izaći, u kojem sutavu, ali mi ćemo biti spremni… za svaku mogućnost", kaže Bjelica.

Osijek ne skriva ambicije i kako želi doći do kraja u ovom natjecanju, ali ide se naravno utakmicu po utakmicu. Dvoboj sa Slaven Belupom igra se sutra od 16 sati i pozivaju se svi navijači da Osijek podrže još jednom u nastojanju da nastave pobjednički niz.